Elidor Anında Onarıcı Bakım Şampuan 325 ml + 1 Minute Onarıcı Süper Bakım Kremi 170 ml

Elidor Anında Onarıcı Bakım Şampuan 325 ml + 1 Minute Onarıcı Süper Bakım Kremi 170 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

178.5 TL
145.5 TL
33.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı Anında Onarıcı Bakım Vitamin C Ceramides Keratin 325 ml

Superblend formülüyle anında onarıcı yeni Elidor ile tanışmaya hazır mısın?
Saç bakımında doğanın gücünden faydalanan Elidor şampuan ve saç kremleri, protein ve vitamin içeren özel formülleri ve içeriklerinde özenle seçilmiş bitki özleriyle saçlarına güç ve enerji katmaya devam ediyor. Elidor’un bugüne kadarki en iyi karışımı Superblend saçının ihtiyacı olan vitamin, protein ve yağları içeren eşsiz bir karışımdan oluşuyor. Yeni Elidor Superblend Anında Onarıcı Şampuan ile sağlıklı görünen, güçlü ve canlı saçlara kavuşmak artık çok daha kolay.

Yıpranmış saçlar ile baş etmek hiç kolay değildir biliriz. Şimdi, saçını ilk yıkamadan itibaren onarıcı ve yenileyici bir şampuan düşün...* Yeni Elidor Superblend Anında Onarıcı şampuanla yıpranmış saçlar artık kaderin değil. Elidor onarıcı şampuan saçlarını besler, nemlendirir ve anında canlandırır. Elidor Superblend Anında Onarıcı Şampuan, formülündeki güçlü vitaminler içeren yağlarla saçına anında sağlıklı ipeksi bir görünüm vermeye yardımcı olur. Seramid ve C Vitamini içeren formülüyle elektriklenmeyi önler, saça gücünü geri kazandırır, keratin sayesinde ise ilk yıkamadan itibaren saçı yeniler, güçlendirir ve onarılmasına yardımcı olur.

Sen de hayatta güçlü adımlarla ilerlerken saçların da senin kadar güçlü olsun istiyorsan seramid, C Vitamini ve keratin içeren yeni Superblend Anında Onarıcı Şampuan’ı mutlaka dene, daha güçlü saçların olsun istersen Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi ile birlikte kullan!

Elidor 1 Minute Onarıcı Süper Saç Bakım Kremi Anında Onarıcı Bakım 170 ml

Yakıcı güneş, deli rüzgar, yetişmen gereken toplantılar derken saçlarınla yeterince ilgilenememiş olabilirsin. Bu yüzden anında onarıcı bakım sağlayan güçlü bir desteğe ihtiyacın olabilir. Böyle zamanlarda saç bakımı nasıl yapılır diye düşünmekten yoruldun mu? Elidor ile yıpranmış saçlarının hikayesini yeniden yazabilirsin.

Yapıcı ve onarıcı özelliklere sahip benzersiz bir saç kremi mucizesi seni bekliyor. Elidor Anında Onarıcı Süper Saç Kremi, eşsiz formülüyle her bir saç telini güçlendirerek günlük hasara karşı onarılmasına yardımcı olur.* Elidor’un en iyi saç bakım kremi ürünlerinden biri olan Elidor Anında Onarıcı Süper Saç Kremi ile tanışmanın tam zamanı!

İçeriğindeki C vitamini sayesinde saçtaki elektriklenmenin önlenmesine yardımcı olur. Saça güç vermesiyle bilinen Seramid ve Keratin ile zenginleştirilmiş güçlü formül ile saçının eski gücüne kavuşmasını sağlar. Elidor Anında Onarıcı Süper Saç Kremi tüm bunları 1 dakika içinde yapar, nemli ve yumuşacık saçlarınla her anını dolu dolu yaşamaksa sana kalır.

Elidor’un bu benzersiz saç bakım kremi nasıl kullanılır?
Şampuan sonrası avucuna bir ceviz büyüklüğünde Elidor Anında Onarıcı Süper Saç Kremi al ve saç diplerine değdirmeden saçının ortalarından uçlarına doğru masaj yaparak uygula. 1 dakika boyunca bekle ve sonrasında iyice durula.

Saç bakımı rutinin işte bu kadar kolay ve etkili!

Elidor Anında Onarıcı Süper Saç Kremi yumuşak, nemli ve parlak saçlarının hikâyesini nasıl da tamamlıyor değil mi? Elidor mucizesi ile saçların da sen de parlıyorsunuz!

Daha da iyi sonuçlar için Anında Onarıcı Serisin diğer ürünleri ile kullanımı denemelisin.

*Saç yüzeyindeki yıpranma belirtilerine karşı etkilidir.

Ürün İçeriği: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Behentrimonium Chloride, Dipropylene Glycol, Parfum, Glycerin, Amodimethicone, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Cetrimonium Chloride, PEG-7 Propylheptyl Ether, Lysine HCl, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Ceramide NG, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Biotin, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

  • Elidor Anında Onarıcı Bakım Şampuan 325 ml + 1 Minute Onarıcı Süper Bakım Kremi 170 ml ne kadar?
  • Elidor Anında Onarıcı Bakım Şampuan 325 ml + 1 Minute Onarıcı Süper Bakım Kremi 170 ml kaç lira?
  • En ucuz Elidor Anında Onarıcı Bakım Şampuan 325 ml + 1 Minute Onarıcı Süper Bakım Kremi 170 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.