Dermokil Hindistan Cevizi Cilt Yenileyici ve Nem Dengeleyici Soyulabilir Maske 75 ml

Dermokil Hindistan Cevizi Cilt Yenileyici ve Nem Dengeleyici Soyulabilir Maske 75 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

60.0 TL
10.0 TL
50.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Dermokil Hindistan Cevizli Maske kil içerikli soyulabilir yüz maskesidir. Pürüzsüz bir cilt sağlar. Yenileyici ve nemlendiricidir. Tüm cilt tiplerinin kullanımı için uygundur.

Hindistan Cevizi: Son zamanlarda hindistan cevizinin cilt üzerindeki faydalarına değinilmektedir. Bu faydaları incelediğimizde; selüliti azaltması, kırışıklıkları azaltması, yüksek antioksidan içermesi, dudak çatlamasını azaltması, gözaltı şişkinliklerine iyi gelmesi ve çok iyi bir nemlendirici olması özelliklerinden bahsedilmektedir. Çok iyi bir nemlendirici ve pürüzsüzleştiricidir. Peeling etki yapar, ölü deriyi ciltten nazikçe ve tahriş etmeden uzaklaştırır. Gözeneklerde biriken kir ve siyah noktaları temizler. Cildin neminin ve elastikiyetinin korunmasını sağlar. Kırışık önleyici özelliktedir.

Hindistan Cevizi Yağı: Coconut yağı cildi nemlendirir ve ciltte herhangi bir hasar oluşmasının önüne geçer. Hindistan cevizi yağı cildin üzerine yerleştirilen bir kalkan görevi görür. Güneşin zararlı ışınlarına karşı cildi korumaya yardımcı olur. Hindistan cevizi yağı cilt esnekliğini sağlayarak, cildin genç bir görünüm elde etmesine yardımcı olmaktadır. Bu yağ cildi pürüzsüz yaparak, ölü deri hücrelerinin dış katmanı kaldırmaya yardımcı olur.

Gliserin: Kuruluğu önlemede, cildin koruyucu bariyerini korumada ve güçlendirmede etkilidir. Cildi nemlendirerek cilde ışıltı kazandırır. Cildin yumuşak ve pürüzsüz görünmesini sağlar.

Allantoin: Yatıştırıcı ve ciltte koruyucu özelliği vardır. Cilt tahrişlerinin iyileşmesine yardımcı olur.

  • Dermokil Hindistan Cevizi Cilt Yenileyici ve Nem Dengeleyici Soyulabilir Maske 75 ml ne kadar?
  • Dermokil Hindistan Cevizi Cilt Yenileyici ve Nem Dengeleyici Soyulabilir Maske 75 ml kaç lira?
  • En ucuz Dermokil Hindistan Cevizi Cilt Yenileyici ve Nem Dengeleyici Soyulabilir Maske 75 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.