Nascita Pro En Sevilenler Makyaj Fırça Seti 4’lü NASBRUSHSET54

Nascita Pro En Sevilenler Makyaj Fırça Seti 4’lü NASBRUSHSET54 Gratis mağazalarında satılmaktadır.

103.0 TL
0.25 TL
102.75 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Nascita Pro Uzun Karıştırma Makyaj Fırçası - 257: Toz ve sıkılaştırılmış pudra allık, bronzer ve aydınlatıcı uygulaması için mükemmeldir. Kusursuz görüntü yakalamak için üretilmiş olan bu fırça kullanılırken ciltte deforme ve yara yapmamaktadır. Kullanımı ile harikalar yaratmak isteyenler için ideal bir üründür.

Nascita Kabuki Fondöten Fırçası - 259: Yüzün her bölgesine kolayca uygulanabilmesi için tasarlanmış fondöten fırçasıdır. Fırça kılları kullanım süresinde bakteri üretimine karşı sentetik kıllardan üretilmiştir. Likit yapılı fondötenlerin cildin geniş yüzeylerine uygulanmasında kullanılır.

Nascita Pro Geniş Yapılı Far Karıştırma Makyaj Fırçası - 261: Farklı göz farlarını, göz kapağına uygulamaya yardımcı olan bir fırçadır. İnce bir fırçadır. Boyutları göz etrafına, göz kapağına ve kıvrımlara ulaşmaya uygundur. Farın istendiği gibi homojen uygulanmasına yardımcı olur. Farklı renklerde farların birbirine iyi kaynaşmasını sağlar.

Nascita Pro Yuvarlak Uçlu Kapatıcı Makyaj Fırçası - 267: Göz altı morluklarını kapatmada ve ciltteki kusurları saklama için en ideal fırçadır. Kusursuz görüntü yakalamak için üretilmiş olan bu fırça kullanılırken ciltte deforme ve yara yapmamaktadır. Kapatıcı ile birlikte istenilen bölgeye uygulandığında harika bir görünüm sunmaktadır. Kullanımı ile harikalar yaratmak isteyenler için ideal bir üründür.

  • Nascita Pro En Sevilenler Makyaj Fırça Seti 4’lü NASBRUSHSET54 ne kadar?
  • Nascita Pro En Sevilenler Makyaj Fırça Seti 4’lü NASBRUSHSET54 kaç lira?
  • En ucuz Nascita Pro En Sevilenler Makyaj Fırça Seti 4’lü NASBRUSHSET54 nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.