Eklips Küçük Renkli Mandal Toka 4'lü (Asortili)

Eklips Küçük Renkli Mandal Toka 4'lü (Asortili) Gratis mağazalarında satılmaktadır.

17.5 TL
3.0 TL
14.5 TL


Gratis online mağazasından Satın al

ÖNEMLİ NOT: Bu üründe renk seçimi yapılamamaktadır. Sipariş verdiğinizde resimde gördüğünüz renk ve çeşitlerden stoklarımızda bulunan bir tanesi gönderilecektir.

Eklips Küçük Renkli Mandal Toka 4'lü (Asortili)

Farklı uzunluktaki saçlarda farklı saç stillerinin hayata geçirilmesi için rahatlıkla tercih edilebilecek Eklips Küçük Renkli Mandal Toka 4'lü (Asortili), sizin de favori saç aksesuarlarınız arasında yer alacak. Kaliteli plastikten üretilen küçük renkli mandal tokalarla saçlarınızı hızla şekillendirebilir, hem evde hem de dışarıda iyi hissettiren saç modellerinin keyfini sürebilirsiniz.

Klasikleşen topuz modellerinin yanı sıra yarım topuz, balerin topuzu, örgü topuz gibi modern stilleri uygulamanızı kolaylaştıran küçük renkli mandal tokalar, saç tellerinize zarar vermeden saçlarınızın toplanmasını sağlar. Tarzınızı öne çıkarmanızı sağlayacak saç stillerini pratik bir şekilde yaratmanızı sağlayan Eklips Küçük Renkli Mandal Toka 4'lü (Asortili) ile saçlarınızdaki dağınıklığın önüne geçebilir, en hareketli günlerde dahi konforunuzu üst seviyeye çıkarabilirsiniz.

  • Eklips Küçük Renkli Mandal Toka 4'lü (Asortili) ne kadar?
  • Eklips Küçük Renkli Mandal Toka 4'lü (Asortili) kaç lira?
  • En ucuz Eklips Küçük Renkli Mandal Toka 4'lü (Asortili) nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.