Eklips Mandal Toka 2'li (Asortili)

Eklips Mandal Toka 2'li (Asortili) Gratis mağazalarında satılmaktadır.

17.5 TL
3.0 TL
14.5 TL


Gratis online mağazasından Satın al

ÖNEMLİ NOT: Bu üründe renk seçimi yapılamamaktadır. Sipariş verdiğinizde resimde gördüğünüz renk ve çeşitlerden stoklarımızda bulunan bir tanesi gönderilecektir.

Eklips Mandal Toka 2'li (Asortili)

Her gün farklı bir saç modeli ile enerjisini yansıtmak isteyenlerin favori tokalarından olan mandal toka, birçok saç modelinin yapılabilmesine yardım ediyor. Son derece kullanışlı saç aksesuarları arasında yer alan mandal tokalar canlı renkleri ile şık bir görünüm sağlıyor. Farklı saç stilleri yaratırken en büyük yardımcılarınız arasında yer alacak Eklips Mandal Toka 2'li (Asortili), kaliteli plastikten üretildiğinden uzun ömürlü bir kullanım sunuyor.

Eklips Mandal Toka 2'li (Asortili) canlı renkleri ve farklı tasarımları ile saçlarını zarar vermeden şekillendirmek isteyenlerin beğenisini kazanıyor. Yarım atkuyruğu, topuz, örgülü topuz ve balerin topuzu gibi modern saç stillerinde kullanılabilen mandal tokalar saçlarda şık bir görünüm yaratıyor. Hem ince hem de kalın telli saçları başarıyla toparlayabilen mandal tokalarla siz de saç şekillendirme sürecinizi daha konforlu hale getirebilirsiniz.

  • Eklips Mandal Toka 2'li (Asortili) ne kadar?
  • Eklips Mandal Toka 2'li (Asortili) kaç lira?
  • En ucuz Eklips Mandal Toka 2'li (Asortili) nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.