Eklips Çoklu Fanus Lastik Toka 4'lü (Asortili)

Eklips Çoklu Fanus Lastik Toka 4'lü (Asortili) Gratis mağazalarında satılmaktadır.

6.0 TL
1.5 TL
4.5 TL


Gratis online mağazasından Satın al

ÖNEMLİ NOT: Bu üründe renk seçimi yapılamamaktadır. Sipariş verdiğinizde resimde gördüğünüz renk ve çeşitlerden stoklarımızda bulunan bir tanesi gönderilecektir.

Eklips Çoklu Fanus Lastik Toka 4'lü (Asortili)

Eklips Çoklu Fanus Lastik Toka 4'lü (Asortili) şık görünümüyle beğenilen saç tokaları arasında yer alır. En uzun ve en gür saçların dahi kolayca toplanmasını, şekillendirilmesini ve düzenli bir şekilde tutulmasını sağlar. Hem çocukların hem de yetişkinlerin saçlarının toplanması, aynı zamanda şık bir görünüm elde edilmesi için kullanılır. Farklı renk seçenekleri sayesinde her tondaki kombini hoş bir şekilde tamamlayabilir.

Eklips Çoklu Fanus Lastik Toka 4'lü (Asortili) ile saçların sıkı bir at kuyruğu yapılması, dağınık topuz ya da yarım toplama ile şekillendirilmesi tercih edilebilir. Saçların toplanması ve istenilen şeklin verilmesi için tercih edilebilecek en kullanışlı toka modellerindendir. Lastik yapısı güçlü olduğundan saçlar görünümünü uzun saatler boyunca dağılmadan korumayı başarır. Bu özelliği aynı zamanda kalın saç teli yapısına sahip kişiler tarafından da kolayca kullanılmasını sağlar.

  • Eklips Çoklu Fanus Lastik Toka 4'lü (Asortili) ne kadar?
  • Eklips Çoklu Fanus Lastik Toka 4'lü (Asortili) kaç lira?
  • En ucuz Eklips Çoklu Fanus Lastik Toka 4'lü (Asortili) nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.