Eklips Küçük Sedefli Mandal Toka (Asortili)

Eklips Küçük Sedefli Mandal Toka (Asortili) Gratis mağazalarında satılmaktadır.

15.5 TL
-0.25 TL
15.75 TL


Gratis online mağazasından Satın al

ÖNEMLİ NOT: Bu üründe renk seçimi yapılamamaktadır. Sipariş verdiğinizde resimde gördüğünüz renk ve çeşitlerden stoklarımızda bulunan bir tanesi gönderilecektir.

Eklips Küçük Sedefli Mandal Toka (Asortili)

Saçlarında doğal bir ışıltı eksik olmasın isteyenlerin favori saç aksesuarları arasında yer alan Küçük Sedefli Mandal Toka (Asortili), sahip olduğu fonksiyonel tasarım ile sizin de beğeninizi kazanacak. İnce ve kalın telli saçlarda kullanıma uygun şekilde tasarlanan küçük sedefli mandal toka, saçlardaki dağınıklığı gidermenin en şık yollarını sunuyor.

Gün içerisinde gözlerin önüne gelen saçların yol açtığı rahatsızlık hissini ortadan kaldıran, farklı saç modellerinin yapılmasına imkan sunan ve zarif tasarımı ile saçlarda estetik bir görünüm sergileyen Küçük Sedefli Mandal Toka (Asortili) kaliteli malzemeden üretiliyor. Saç tellerine zarar vermeden saç toplama deneyimi yaşatan saç aksesuarı, her yaştan kişinin kullanımına uygun nitelik taşıyor. Evde, okulda ya da ofis ortamında rahatlıkla tercih edilebilen Eklips markalı küçük sedefli mandal toka sizin de favorileriniz arasında yer alacak.

  • Eklips Küçük Sedefli Mandal Toka (Asortili) ne kadar?
  • Eklips Küçük Sedefli Mandal Toka (Asortili) kaç lira?
  • En ucuz Eklips Küçük Sedefli Mandal Toka (Asortili) nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.