Eda Taşpınar Yüksek Korumalı Güneş Kremi SPF50+ 200 ml

Eda Taşpınar Yüksek Korumalı Güneş Kremi SPF50+ 200 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

130.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

SPF 50+, Yüksek Koruma Faktörlü, Bio-Technology, Kırışıkları Azaltma Etkili, Sen de Güneşi Hapset, Büyüle Herkesi! Hassas ve Açık Tenliler, 200 ml (6.8 oz)

İçerik: EFG Peptit, 20 Faktör Güneş Filtreleri, Coconut Yağı, Vitamin E, Shea Yağı
Uygun Ten Rengi: Çok Hassas Tenliler, Beyaz Tenliler
Ürün Faydaları: SPF 50+ Yüksek Güneş Koruması
Ürün Formu: Losyon, Krem

Merhaba yaz ve güneş aşığı, Eda Taşpınar SPF 50+, Yüksek Koruma Faktörlü güneş kremi içeriğinde yer alan aktifler ve güneş filtreleri sayesinde cildi güneşin etkilerinden korurken, cildin daha canlı bir görünüme kavuşmasını sağlar. Eda Taşpınar SPF 50+ özellikle çok hassas ve açık tenlilerin kullanması için uygun bir bebek.

Yüksek Koruma

• Anti-Aging Etkisi: Bio-Technologic ham maddeler ile desteklenmiş özel formül cilt yapısını gençleştirir ve yoğun nemlendirici içeriği sayesinde vücut esnekliğini geliştirerek, güneşin yarattığı cilt gerginliğini en aza indirir.
• Hassas Yüz Bölgesini Güneşten Koruma: SPF 50+ Yüksek Koruma özellikle ince deriye sahip yüz bölgesine uygulandığında kırışık oluşumunu en aza indirir ve derisini güneşin etkilerinden korur.
• Çok hassas ve beyaz tenliler için ideal olan SPF 50+ Yüksek Koruyucu, cildini güneşten korumak isteyenler ve konforlu bronzlaşmayı tercih eden açık tenliler için geliştirildi. Bu nedenle tüm vücuda eşit şekilde uygulamaya özen göster.
• Eda Taşpınar İmzalı Parfüm: Plajda herkesin üzerinde kalıcı bir etki yaratmak için kullandığın güneş kreminin kokusu da benzersiz olmalı. SPF 50+'ın kakao ve hindistan cevizi ile açılan çikolata kokusu ile kumsalda güneşle dans et, rüzgarla flört et ve dalgaları kucakla.

Konforlu Deniz & Güneş Deneyimi

Bu yaz deniz ve güneşin tadını çıkartırken konforlu bir deneyim yaşayacaksın ve sen de herkesi büyüleyeceksin:
• Eda Taşpınar Yüksek Korumalı Güneş Kremi SPF 50+ hassas tene sahip, çok yüksek derece koruma ihtiyacı olan güneş aşıkları için geliştirildi. İpeksi cildin ile sen de büyüle herkesi!
• Karşı konulmaz çikolata ve hindistan cevizi notaları tropik tatlar ve baştan çıkartan hisler uyandırır.
• SPF 50+ Yüksek Koruyucu’nun dermatolojik testleri yapılmıştır. Tüm testler insan denekler üzerinde yürütülmüş, tavsiyelere uygun şekilde güvenli kullanıma uygunluğu onaylanmıştır.

Yaz, deniz, güneş daha önce hiç bu kadar konforlu olmamıştı.

  • Eda Taşpınar Yüksek Korumalı Güneş Kremi SPF50+ 200 ml ne kadar?
  • Eda Taşpınar Yüksek Korumalı Güneş Kremi SPF50+ 200 ml kaç lira?
  • En ucuz Eda Taşpınar Yüksek Korumalı Güneş Kremi SPF50+ 200 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.

Benzer ürünler

Ürün
Marka
Mağaza