Eklips Çoklu Karışık Lastik Toka 4'lü (Asortili)

Eklips Çoklu Karışık Lastik Toka 4'lü (Asortili) Gratis mağazalarında satılmaktadır.

17.5 TL
4.0 TL
13.5 TL


Gratis online mağazasından Satın al

ÖNEMLİ NOT: Bu üründe çeşit seçimi yapılamamaktadır. Sipariş verdiğinizde resimde gördüğünüz çeşitlerden stoklarımızda bulunan bir tanesi gönderilecektir.

Eklips Çoklu Karışık Lastik Toka 4'lü (Asortili)

Dağınık saçların yol açtığı özensiz görünümün ortadan kaldırılması söz konusu olduğunda lastik tokalar sundukları pratik çözümlerle öne çıkıyor. Dayanıklı lastiklerden üretildiklerinde uzun süre boyunca saçların efektif şekilde toplanmasını mümkün kılan bu saç aksesuarları, farklı saç toplama modellerinde de başrolde yer alıyor.

Eklips Çoklu Karışık Lastik Toka 4'lü (Asortili), saç tellerinize zarar vermeden saçlarınızı şekillendirmenizde size yardımcı oluyor. Yarım topuz, yarım atkuyruğu, atkuyruğu, topuz ve örgü gibi en çok tercih edilen modelleri rahatlıkla yapmanızı sağlayan çoklu karışık lastik toka, tarzınızı yansıtmanızı kolaylaştırıyor.

Her yaştan kişinin kullanabileceği özelliklerde üretilen Eklips Çoklu Karışık Lastik Toka 4'lü (Asortili), ince ve kalın telli saçlarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Dayanıklılığı ile ile en işlevsel aksesuarlarınızın arasına girmeye aday olan Eklips markalı lastik tokalar, saç şekillendirmeyi konforlu bir deneyime dönüştürüyor.

  • Eklips Çoklu Karışık Lastik Toka 4'lü (Asortili) ne kadar?
  • Eklips Çoklu Karışık Lastik Toka 4'lü (Asortili) kaç lira?
  • En ucuz Eklips Çoklu Karışık Lastik Toka 4'lü (Asortili) nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.