Eklips Çoklu Lastik Toka 5'li (Asortili)

Eklips Çoklu Lastik Toka 5'li (Asortili) Gratis mağazalarında satılmaktadır.

17.5 TL
4.0 TL
13.5 TL


Gratis online mağazasından Satın al

ÖNEMLİ NOT: Bu üründe renk seçimi yapılamamaktadır. Sipariş verdiğinizde resimde gördüğünüz renk ve çeşitlerden stoklarımızda bulunan bir tanesi gönderilecektir.

Eklips Çoklu Lastik Toka 5'li (Asortili)

Uzun saçlara sahip kişiler tarafından en çok kullanılan saç aksesuarlarının başında lastik tokalar geliyor. Kaliteli lastik tokalar uzun süre boyunca deforme olmadan saçların etkili bir şekilde toplanmasını sağlıyor. Saç tellerine zarar vermeden saçları toplamayı mümkün kılan Eklips Çoklu Lastik Toka 5'li (Asortili) farklı renk ve doku seçenekleri ile sizin de kullanmaktan keyif alacağınız saç aksesuarlarından olmaya aday.

İnce ve kalın telli saçların başarıyla şekillendirilmesini ve toplanmasını sağlayan Eklips Çoklu Lastik Toka 5'li (Asortili), evde ve dışarıda kullanıma uygun tasarımları ile beğeni topluyor. Lastik yapısı dayanıklı olduğundan uzun süre deforme olmadan kullanılabiliyor. Atkuyruğu, topuz, yarım topuz gibi farklı saç modellerinin yapılmasını sağlayan bu fonksiyonel saç aksesuarları sizin de beğeninizi kazanacak.

  • Eklips Çoklu Lastik Toka 5'li (Asortili) ne kadar?
  • Eklips Çoklu Lastik Toka 5'li (Asortili) kaç lira?
  • En ucuz Eklips Çoklu Lastik Toka 5'li (Asortili) nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.