The NewLab C Vitamini Aydınlatıcı Yüz Serumu Stabilised Vitamin C 10% 30 ml

The NewLab C Vitamini Aydınlatıcı Yüz Serumu Stabilised Vitamin C 10% 30 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

189.5 TL
9.5 TL
180.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

C Vitamini Aydınlatıcı Yüz Serumu Stabilised Vitamin C 10%

C Vitamini Serumu Nedir Ne İşe Yarar?
C vitamini serumu: %10 C vitamini içeren bu serum, daha aydınlık, daha sıkı ve genel olarak daha iyi görünen bir cilt için üretilmiştir. Antioksidan etkili C vitamini, cildi UV hasarından korur, kolajen üretimini uyarır ve parlak ve ışıltılı cildi ortaya çıkaran koyu lekeleri önler. Bu güçlü içeriği bakım rutininize dahil etmenin en kolay yolu serum kullanmaktır. Sabahları nemlendiriciden önce uygulanan birkaç damla cildi gün boyu koruyacaktır.

*Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Dermatolojik test nedir?
Kozmetik ürün veya ham maddenin tüketici tarafından kullanıldığında cildinde tahrişine neden olma potansiyelini belirlemek için gönüllüler üzerinde dermatolog kontrolünde yapılan testtir.

C Vitamini Serumu Kimler İçindir?
Lekeli cilde sahip kişiler.
Donuk cansız cilde sahip olan kişiler.
Cildinde ton eşitsizliği olan kişiler.

C Vitamini Serumu Nasıl Kullanılır?
Cildinizi temizledikten sonra yeterli miktar C vitamini serumu yüzünüze masaj yaparak uygulayınız. Cilt tarafından emilene kadar bekleyiniz. Etil askorbik asit içeren cilt bakım ürünleri günde iki kez kullanılabilir. Temiz cilde sabah ve gece uygulamanızı öneririz. Etil askorbik asit, diğer aktif bileşenlerle oldukça uyumludur. Aslında, C vitamini, aktivitelerini tamamladığı gösterildiğinden, peeling asitleri ve retinol ve niasinamid gibi alternatif antioksidanlarla birlikte kullanılması tavsiye edilir.

Uyarılar
Haricen kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Göz ile temasından kaçınınız. Temas halinde bol su ile yıkayınız. Oda sıcaklığında, direkt güneş ışığından uzakta saklayınız.

Aydınlatıcı Formülü
İçindekiler / Ingredients: Aqua, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Niacinamide, Panthenol, Pentylene Glycol, PEG-12 Dimethicone, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Allantoin, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Tetrasodium EDTA.

3-O-Ethyl Ascorbic Acid / Stabilize C Vitamini
Etil askorbik asit, hem suda hem de yağda çözünebilen, askorbik asidin eterlenmiş bir türevidir. Üçüncü karbon pozisyonuna bağlı bir etil grubu içerdiğinden, C vitamininin bilinen en stabil formlarından biridir ve tahrişe neden olmadan cildin daha derin katmanlarına nüfuz etmesini sağlar.
3-O-etil askorbik asit oksidasyona karşı stabildir ve renk bozulmasına karşı dirençlidir. Bu, yüksek sıcaklığa veya UV radyasyonuna maruz kalma nedeniyle oksitlenebilen diğer ürünlerdeki yağların neden olduğu cilt tahrişi olasılığını azaltır.
Etil askorbik asit vücut tarafından saf C vitamini olarak metabolize edilir, böylece UV’ye maruz kalma ve diğer çevresel saldırganlardan korunma dahil olmak üzere C vitamininin kanıtlanmış tüm antioksidan faydalarını korur.
Cilt aydınlatma, C vitamininin en çok istenen etkilerinden biridir. Klinik testler, etil askorbik asit içeren ürünlerin cildi aydınlatmaya ve hatta cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olabileceği sonucuna varmıştır. Etil askorbik asit, cildi güneşten gelen filtrelenmemiş ultraviyole ışığa maruz kalmaya karşı koruyarak ciltte gözle görülür hasarı önlemeye yardımcı olur.
3-O-etil askorbik asit, cilt hücrelerinin yapısını ve cildin genel durumunu önemli ölçüde iyileştiren kolajen üretimini destekler. Kolajen, kırışıklıklar ve ince çizgiler dahil gözle görülür yaşlanma belirtilerini en aza indirmeye çalışır ve pürüzsüz, esnek bir cildin korunmasına yardımcı olur.
Araştırma, 3-O-etil askorbik asidin ödem oluşumunu engellediği sonucuna varıyor. C Vitamini, sivilce iltihaplı lezyonlarla savaşmaya ve sivilce sonrası kızarıklığı ve yara izini en aza indirmeye yardımcı olur.

Niacinamide / Niasinamid
Niacinamide, B3 vitamini türevidir ve cildin yenileme sürecinde destekler.
B3 vitamini türevi, cildi koruyan antioksidanlar açısından zengindir ve bu da erken cilt yaşlanmasını önler. Lipid üretimini ve cildin kolajen ve elastin üretme kabiliyetini uyarır. Sonuç, daha sıkı, daha pürüzsüz ve daha esnek bir cilttir. İnce çizgilerin görünümü düzenli kullanımla azalır.
Niacinamide, cildinizin koruyucu bariyerinin gelişmesine katkı sağlar ve bu da cilt neminin korunmasına yardımcı olur. Bu, özellikle çok kuru veya olgun cildiniz varsa faydalıdır.
Kızarıklık ve lekeleri en aza indirmeye yardımcı olur.
Gözenek görünümünü en aza indirir. Cildi pürüzsüz ve nemli tutmanın ikincil bir faydası olarak zamanla gözenek boyutunda doğal bir azalma görülür.
Nem tutmanın faydaları sadece kuru cilt tiplerine sahip olanlar için değildir. Niacinamide ayrıca yağ bezlerinin ürettiği sebum miktarını düzenlemeye ve fazla üretimi önlemeye yardımcı olur.
Niacinamide, aynı zamanda cildi ultraviyole ışınlarının neden olduğu hasarlardan koruyabilir.
İnce çizgileri ve kırışıklıkları en aza indirmeye yardımcı olur.
Niacinamide, cildi güneş ışığı, kirlilik ve toksinler gibi çevresel streslerden korur.
Sivilceleri yok etmeye yardımcı olur.

  • The NewLab C Vitamini Aydınlatıcı Yüz Serumu Stabilised Vitamin C 10% 30 ml ne kadar?
  • The NewLab C Vitamini Aydınlatıcı Yüz Serumu Stabilised Vitamin C 10% 30 ml kaç lira?
  • En ucuz The NewLab C Vitamini Aydınlatıcı Yüz Serumu Stabilised Vitamin C 10% 30 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.