The NewLab İnce Çizgi ve Kırışıklıklar İçin Yüz Serumu Botanical Collagen + Peptide Complex 30 ml

The NewLab İnce Çizgi ve Kırışıklıklar İçin Yüz Serumu Botanical Collagen + Peptide Complex 30 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

179.5 TL
9.5 TL
170.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

İnce Çizgi ve Kırışıklıklar İçin Yüz Serumu Botanical Collagen + Peptide Complex

Botanical Collagen + Peptide complex Serum Nedir?
Kolajen, cildin önemli bir bileşenidir. Cildi güçlendirmede rol oynar, ayrıca elastikiyet ve hidrasyona fayda sağlayabilir. Yaşlandıkça vücudunuz daha az kolajen üretir, bu da cildin kurumasına ve kırışıklıkların oluşmasına neden olur ve bu düşündüğünüzden daha erken gerçekleşir.

Araştırmalar, bakır peptidin ciltte kolajen ve elastin üretimini artırdığını göstermiştir. Aynı zamanda bir antioksidan görevi görür ve glikozaminoglikanların (hyaluronik asit gibi) üretimini destekler. Araştırmalar ayrıca cildi sıkılaştırma, pürüzsüzleştirmeye ve diğer birçok yaşlanma önleyici cilt bakım ürününden daha etkili olduğunu göstermiştir.

*Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Dermatolojik test nedir?
Kozmetik ürün veya ham maddenin tüketici tarafından kullanıldığında cildinde tahrişine neden olma potansiyelini belirlemek için gönüllüler üzerinde dermatolog kontrolünde yapılan testtir.

Kimler İçindir?
Yaşlanma belirtileri olan kişiler.
İnce çizgi ve kırışıklıkları olan kişiler.
Cildinde elastikiyet kaybı olan kişiler.

Nasıl Kullanılır?
Cildinizi temizledikten sonra yeterli miktar serumu yüzünüze masaj yaparak uygulayınız. Cilt tarafından emilene kadar bekleyiniz.

Uyarılar
Haricen kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Göz ile temasından kaçınınız. Temas halinde bol su ile yıkayınız. Oda sıcaklığında, direkt güneş ışığından uzakta saklayınız.

Yaşlanma Karşıtı Formülü
İçindekiler / Ingredients: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Acacia Seyal Gum Extract, Butylene Glycol, Carbomer, Niacinamide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-1, Polysorbate 20, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Propanediol, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Allantoin, EDTA, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Collagen/Kolajen
Kolajen, cildin önemli bir bileşenidir. Cildi güçlendirmede rol oynar, ayrıca elastikiyet ve hidrasyona fayda sağlayabilir. Yaşlandıkça vücudunuz daha az kolajen üretir, bu da cildin kurumasına ve kırışıklıkların oluşmasına neden olur ve bu düşündüğünüzden daha erken gerçekleşir.
Kolajen cilt elastikiyetini artırabilir, görünür kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olabilir.
Kolajen, cildimizin sarkmasını önler, bize dolgun ve genç bir görünüm verir.

Niacinamide/Niasinamid
Niacinamide, B3 vitamini türevidir ve cildin yenileme sürecinde destekler.
B3 vitamini türevi, cildi koruyan antioksidanlar açısından zengindir ve bu da erken cilt yaşlanmasını önler. Lipid üretimini ve cildin kolajen ve elastin üretme kabiliyetini uyarır. Sonuç, daha sıkı, daha pürüzsüz ve daha esnek bir cilttir. İnce çizgilerin görünümü düzenli kullanımla azalır.
Niacinamide, cildinizin koruyucu bariyerinin gelişmesine katkı sağlar ve bu da cilt neminin korunmasına yardımcı olur. Bu, özellikle çok kuru veya olgun cildiniz varsa faydalıdır.
Kızarıklık ve lekeleri en aza indirmeye yardımcı olur.
Gözenek görünümünü en aza indirir. Cildi pürüzsüz ve nemli tutmanın ikincil bir faydası olarak zamanla gözenek boyutunda doğal bir azalma görülür.
Nem tutmanın faydaları sadece kuru cilt tiplerine sahip olanlar için değildir. Niacinamide ayrıca yağ bezlerinin ürettiği sebum miktarını düzenlemeye ve fazla üretimi önlemeye yardımcı olur.
Niacinamide, aynı zamanda cildi ultraviyole ışınlarının neden olduğu hasarlardan koruyabilir.
Koyu lekelerin rengini açar ve cilt rengini homojenize eder.
İnce çizgileri ve kırışıklıkları en aza indirmeye yardımcı olur.
Niacinamide, cildi güneş ışığı, kirlilik ve toksinler gibi çevresel streslerden korur.
Sivilceleri yok etmeye yardımcı olur.

Copper Peptide/Bakır Peptid
Peptitler mükemmel nemlendiricilerdir ve ince çizgileri ve kırışıklıkları azaltan kolajen üretimini destekleyebilirler.
Araştırmalar, bakır peptidin cildinizde kolajen ve elastin üretimini teşvik ettiğini göstermiştir. Aynı zamanda bir antioksidan görevi görür ve glikozaminoglikanların (hyaluronik asit gibi) üretimini destekler.

Hyaluronic Acid/Hyaluronik Asit
Hyaluronik asit, cildin nemini korumada kritik öneme sahiptir. Topikal olarak uygulandığında cildi nemlendirmeye ve nemlendirici olarak bu hidrasyonu korumaya yardımcı olur.
Sadece tek bir gram hyaluronik asit altı litreye kadar su tutma kapasitesine sahiptir.

  • The NewLab İnce Çizgi ve Kırışıklıklar İçin Yüz Serumu Botanical Collagen + Peptide Complex 30 ml ne kadar?
  • The NewLab İnce Çizgi ve Kırışıklıklar İçin Yüz Serumu Botanical Collagen + Peptide Complex 30 ml kaç lira?
  • En ucuz The NewLab İnce Çizgi ve Kırışıklıklar İçin Yüz Serumu Botanical Collagen + Peptide Complex 30 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.