Urban Care Monoi Oil & Ylang Ylang Güneş Koruyucu Şampuan 250 ml + Hawaiian Tropic Tropical Bronzlaştırıcı Yağ 200 ml

Urban Care Monoi Oil & Ylang Ylang Güneş Koruyucu Şampuan 250 ml + Hawaiian Tropic Tropical Bronzlaştırıcı Yağ 200 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

330.5 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Urban Care Monoi Oil & Ylang Ylang Güneş Sonrası Koruyucu Saç Bakım Şampuanı
Tuzlu su, klor ve güneş ürünlerinin kalıntılarından saçı arındırır. İçeriğindeki Monoi Yağı ile saçları ve saç derisini kuruluğa karşı korur, saçı nemlendirir, güçlendirir ve renk bozulmalarına karşı saçı korur. Özellikle boyamadan, kimyasal işlemlerden zarar görmüş ve yüksek ısıya maruz kalarak bozulan saçlara nüfuz ederek ayrık saç uçlarını ve kabarıklığı azaltmaya yardımcı olur. Saçın daha kolay taranmasını sağlar. Ylang Ylang Yağının zengin içeriği sayesinde saçların beslenerek güçlenmesini, kuru ve mat görünümlü saçların yumuşayarak parlak bir görünüme ulaşmasını sağlar. Zamanla yıpranan ve kırılan saçların canlılık kazanmasını destekler. UV Filtresi içerir. Silikon ve paraben içermez.

Kullanım Şekli: Islak saçınıza masaj yaparak uygulayın ve durulayın.

Hawaiian Tropic Tropical Tanning Oil Bronzlaştırıcı Yağ
Hindistan cevizi içeren yoğun formülüyle Bronzlaştırıcı Tropik Vücut Yağı, uzun süreli bronzluk sağlar. Egzotik tropikal çiçekler ve Hindistan cevizi yağı içeren bu ürün aloe vera, papaya ve mango ile zenginleştirilmiştir. Ellerde yapışkanlık hissi bırakmaz. 8 saat boyunca suya dayanıklıdır.

Kullanım Şekli: Kullanmadan önce iyice çalkalayın. Güneşe maruz kalan cilde eşit miktarda uygulayınız. Güneş koruyucu içermez.

  • Urban Care Monoi Oil & Ylang Ylang Güneş Koruyucu Şampuan 250 ml + Hawaiian Tropic Tropical Bronzlaştırıcı Yağ 200 ml ne kadar?
  • Urban Care Monoi Oil & Ylang Ylang Güneş Koruyucu Şampuan 250 ml + Hawaiian Tropic Tropical Bronzlaştırıcı Yağ 200 ml kaç lira?
  • En ucuz Urban Care Monoi Oil & Ylang Ylang Güneş Koruyucu Şampuan 250 ml + Hawaiian Tropic Tropical Bronzlaştırıcı Yağ 200 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.