Janssen Cosmetics Yüksek Nem Sağlayıcı Konsantre Serum 30 ml

Janssen Cosmetics Yüksek Nem Sağlayıcı Konsantre Serum 30 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

625.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Deep Xpress Moist Serum NEW Pürüzsüzleştirici Yoğun Nem Serumu

Etkisi
• Cildin kolajen bağ dokusunu güçlendirmeye, kuruluktan dolayı oluşan kırışıklıkları onarmaya yardımcı, makyaj altı bazı olarak da kullanılabilen yoğun nem serumu.

Kullanım Şekli
• Sabah ve akşam temiz cilde bakım kreminden önce, yaklaşık iki pompa tampon hareketlerle masaj yaparak uygulayın.

Ürün Aktif İçeriği

Hydro Express Complex: Ultra konsantre nemlendirici aktif maddeler (gliserin, serin, trehaloz, üre) içeren doğal biyopolimerlerin (hyaluronik asit, aljinat ve pullulan) moleküler ağı. Aktif maddeler kademeli olarak stratum corneum'a salınır. Cildin nem bariyerini güçlendirmeye ve nem oranını arttırmaya yardımcı olur (sadece 30 dakikada %25 daha fazla nem).
Yabani Viyola Özü: Cildin derinliklerine uzun süreli nem sağlamaya ve cilt hücreleri arasındaki su kanallarını aktive ederek cildin nem rezervlerinin yenilenmesine yardımcı olur.
Ektoin: Epidermis hücrelerini uzun süreli çevresel strese karşı korumaya, nem içeriğini arttırmaya (12 günde +%30) ve pigmentasyon lekelerini (4 ayda -%22) azaltmaya yardımcı olur.
Uzun Zincirli Hyaluronik Asit: Yüksek nem bağlama kapasitesine sahip yüksek moleküler nemlendirici, yumuşak ve pürüzsüz bir film tabaka oluşturmaya yardımcı olur.
Kısa Zincirli Hyaluronik Asit: Hafif moleküllü ve bioteknolojik olarak elde edilen yüksek nem bağlama kapasitesine sahip nemlendirici; epidermisin alt katmanına nüfuz ederek gözle görülür şekilde cildi pürüzsüzleştirmeye ve nemini korumaya yardımcı olur.
Atlantik Yeşili Yosun: Havadaki nemi kaparak uzun süreli nemlendirici etki sağlamaya yardımcı olur.
Imperata Cylindrica: Çöl bitkisi kök ekstresi; Aşırı kuru koşullarda bile hayatta kalabilen potasyum bakımından zengin olan bu bitki hydrolipidik tabakayı güçlendirmeyi destekler.

Dikkat Edilmesi Gerekenler
• Harici kullanım içindir.

Genişlik: 4 cm
Derinlik: 4 cm
Yükseklik: 12,1 cm

  • Janssen Cosmetics Yüksek Nem Sağlayıcı Konsantre Serum 30 ml ne kadar?
  • Janssen Cosmetics Yüksek Nem Sağlayıcı Konsantre Serum 30 ml kaç lira?
  • En ucuz Janssen Cosmetics Yüksek Nem Sağlayıcı Konsantre Serum 30 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.