Simple Booster Serum %3 Hyaluronic Acid + B5 30 ml

Simple Booster Serum %3 Hyaluronic Acid + B5 30 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

249.5 TL
-0.5 TL
250.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

İyi kalpli cilt bakımı Simple’ın yeni Booster Serum Hyaluronik Asit + B5 30 ml’i ile tanıştınız mı? Simple Booster Serum Hyaluronik Asit + B5; içeriğindeki Hyluronik Asit + B5*, Penta Vitin ve Niasinamid (Vitamin B3) sayesinde genç görünen bir cilt ve derinlemesine nemlendirme** sağlar. Bu vitamin bombası serumun faydalarına gelin birlikte bakalım.

• Simple Booster Serum Hyaluronik Asit + B5’in formülündeki %0.5 Hyluronik Asit, genç görünen bir cilt için yoğun nemlendirme sağlar.
• %2.5 Vitamin B5, pürüzsüz bir cilt hissi verir.
• %0.5 Penta Vitin, yıkama ile geçmeyen derinlemesine nemlendirme** sağlar.
• %1 Niacinamide (Vitamin B3) ise cildin bariyer özelliğini destekler.
• Üstelik bu güçlü formül; alkol***, mineral yağ, renklendirici, parfüm ve hayvansal kaynaklı içerik içermez.
• Cildinize ve doğaya iyi davranan Simple Booster Serum Hyaluronik Asit + B5, %95 doğal kaynaklı içerik**** ve %98 doğada çözünebilir***** formüle sahiptir. Vegan formülü PETA onaylıdır.

Simple Booster Serum Hyaluronik Asit + B5’in temiz içerikler bulunduran eşsiz formülü, anında gözle görülebilir sonuçlar****** sunar. Simple’ın yeni Booster Serum’u, hassas formülüyle yağlı ve yapışkan bir his bırakmadan etkisini gösterir. Simple Booster Serum Hyaluronik Asit + B5’i deneyen 10 kişiden 8’i serumun cildinde yarattığı hissiyattan hoşlandığını söylüyor.

Kuru ciltlere özenle bakım yapan alkolsüz*** ve renklendiricisiz Simple Booster Serum Hyaluronik Asit + B5, hassas ciltlerde dermatolojik ve oftalmolojik olarak test edilmiştir. Booster Serum’un komedojenik olmadığı kanıtlanmıştır. Simple Booster Serum Hyaluronik Asit + B5’i deneyen tüketiciler içinde %80’i cildinin sağlıklı görünüme kavuştuğunu, %81’i cildinin anında yumuşadığını söylüyor. Deneyen 4 kadından 3’ü ise cildinin anında nemlendiğini belirtiyor.

Genç görünen ve derinlemesine nemlenmiş bir cilt için siz de yeni Booster Serum’ların cildi nemlendiren yoğun içeriğiyle cilt bakımı rutininizin gücünü arttırın.

Kullanım
İyice çalkalayın ve günde bir veya iki kez temiz, nemli yüz ve boyun üzerine nemlendiricinizden önce veya nemlendiriciniz ile beraber uygulayın. Daha iyi sonuçlar için sabahları Simple %10 Vitamin C+E+F Booster Serum ve akşamları Simple %10 Niasinamid Booster Serum ile birlikte kullanın. Gün içinde mutlaka SPF 30 koruma faktörlü ürün kullanın.

*Yüzde değeri formüldeki kümülatif konsantrasyonu temsil eder.
**Stratum comeum
***Etil alkol içermez.
****Su dahil hesaplanmıştır.
***** % formülasyondaki organik içerik baz alınarak hesaplanır.
******Hızlı emilim, yumuşak ve pürüzsüz hissiyat için.

İçindekiler: Aqua, Panthenol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Propanediol, Niacinamide, Coco-Caprylate, Polyglyceryl-6 Distearate, Tapioca Strarch, Cetearyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Dicaprylyl Ether, Caprylyl Glycol, Helianthus Annuus Seed Oil, Sclerotium Gum, Saccharide Isomerate, Phenoxyethanol, Citric Acid, Pantolactone, Polyglyceryl-10 Stearate, Sodium Hydroxide, Sodium Citrate, Tocopherol.

• %0.5 Hyluronik Asit, %2.5 Vitamin B5, %0.5 Penta Vitin ve %1 Niacinamide (Vitamin B3) içerir.
• PETA onaylı vegan içeriği; alkol, mineral yağ, renklendirici, parfüm ve hayvansal kaynaklı içerik içermez.
• Cildi nemlendiren yoğun içeriği, anında gözle görülür sonuçlar sağlar.
• %95 doğal kaynaklı içerik ve %98 doğada çözünebilir formüle sahiptir.
• Hassas ciltlerde dermatolojik ve oftalmolojik olarak test edilmiş, komedojenik olmadığı kanıtlanmıştır.
• Hyluronik Asit + B5, Penta Vitin ve Niacinamide içeren %95 doğal kaynaklı serum; genç görünen ve nemlenmiş bir cilt için anında etki eder.

  • Simple Booster Serum %3 Hyaluronic Acid + B5 30 ml ne kadar?
  • Simple Booster Serum %3 Hyaluronic Acid + B5 30 ml kaç lira?
  • En ucuz Simple Booster Serum %3 Hyaluronic Acid + B5 30 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.