Yumoş Sprey Lilyum 450 ml

Yumoş Sprey Lilyum 450 ml Gratis mağazalarında satılmaktadır.

60.0 TL
20.0 TL
40.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Sana harika bir haberimiz var. Hazır mısın? Yumoş ailesinin yıllardır en beğenilen üyelerinden biri olan Yumoş Sprey, yenilenen ambalajı, formülü ve Yumoş’un en sevilen parfümleriyle seninle! Şimdi Yumoş’un en sevilen yumuşatıcı kokuları giysilerinde, yıkanması zor eşyalarında ve evinin farklı köşelerinde yanında. Hem de sadece tek fıs’ta! Yeni Yumoş Sprey Lilyum ile her fıs’ta Lilyum’un ferahlatıcı kokusunu evinin dilediğin köşesine taşıyabilir, yoğun tempolu günlerinde bile evindeki temizlik hissini koruyabilirsin.

Haydi gel, Yumoş Sprey’in farklı kullanım alanlarına göz atalım.

Kış boyunca kapalı kalan yazlık kıyafetlerin şimdi hiç de yıkanmış gibi kokmuyorlar. Yumoş Sprey’in birkaç fıs’ıyla uzun süre hurçlarda saklanmış giysi kokusundan kurtulup giysilerini makineden yeni çıkmış gibi giyebilirsin. Ayrıca Yumoş Sprey spor çanta, deri olmayan ayakkabı ve mont gibi sık yıkamanın mümkün olmadığı eşyalarında da anında ferahlık sağlar. Yumoş Sprey’i koltuk, perde, halı gibi sürekli temizleyemeyeceğin ev eşyaların için de kullanabilirsin. Yumoş Sprey’i fısla, Lilyum ferahlığını evinin her köşesinde doyasıya hisset!

Üstelik Yumoş Sprey Lilyum ile evini çiçek bahçesine dönüştürmek sandığından çok daha kolay. Sadece Yumoş Sprey’i kullanmak istediğin yüzeye dik olacak şekilde 20 cm kadar uzaktan püskürt ve Lilyum’un ferahlatıcı kokusunun keyfini çıkar. Yumoş Sprey’i odanın içine direkt püskürterek de kullanabilir, temizlik rutinini mis kokuyla tamamlayabilirsin. Dermatolojik olarak test edilmiş Yumoş Sprey’in alkol içermeyen ve su bazlı formülüyle sadece tek adımda Lilyum ferahlığını evinin her köşesine taşıyabilirsin. Yenilenen Yumoş Sprey’i sen de dene, mis gibi Yumoş kokularının keyfini çıkar!

Ürün Özellikleri
• Çok fonksiyonlu bu ürün giysi, ev ve yıkanması zor eşyalar için kullanılabilir.
• Yumoş kokularını istediğin zaman, istediğin yoğunlukla kullanmak senin elinde.
• Yumoş Extra yumuşatıcı ailesinin en sevilen kokularından Lilyum ile geliştirilmiştir.
• Sprey formunda tasarlanan şişe kolay kullanım imkanı sunar.
• Alkol içermeyen, su bazlı formülüyle güvenle kullanılabilir.

İçindekiler: Noniyon aktif madde (CAS no.: 61788-85-0), Parfüm, Benzisothiazolinone (CAS no.: 2634-33-5), Phenoxyethanol (CAS no.: 122-99-6)

Yumoş Sprey Lilyum ile giysileriniz, eviniz ve yıkanması zor eşyalarınızda anında ferahlık sağlayabilirsiniz. Anında temizlik ve mis koku için şişeyi dik tutarak 20 cm uzaktan püskürtmeniz yeterli. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

  • Yumoş Sprey Lilyum 450 ml ne kadar?
  • Yumoş Sprey Lilyum 450 ml kaç lira?
  • En ucuz Yumoş Sprey Lilyum 450 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.

Benzer ürünler

Ürün
Marka
Mağaza