Pringles Original Cips 40 gr

Pringles Original Cips 40 gr Gratis mağazalarında satılmaktadır.

25.0 TL
5.5 TL
19.5 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Pringles Normal, mini paketi sayesinde hemen her yere yanınızda taşımak için ideal. Cips severlerin vazgeçilmez markası Pringles, en sevilen sade lezzeti ile sizlerle! Çeşitli lezzetlerle tatlandırmak isterseniz avokado, yoğurt ya da domatesli dip soslar eşliğinde servis edebilirsiniz.

Pringles, farklı çeşitleriyle en sevilen cips markaları arasında yer alıyor. Pringles Original Sade, ilk üretilen cips çeşitlerinden olmakla birlikte, sık tüketilen çeşitlerin başında geliyor. Son derece lezzetli olan bu cips, farklı soslarla ya da sade olarak tüketilebiliyor. Çıtır çıtır dokusu, kendine has dalgalı formu ve incecik yapısıyla keyifli bir deneyim sunan ürün, eğlence dolu gecelerde, arkadaş toplantılarında ve davetlerde sofralardaki yerini alıyor.

Pringles Original Sade, tek başına tüketilmesinin yanı sıra, yoğurtla veya isteğe göre hazırlanan dip sos çeşitleriyle de servis edilebiliyor. Farklı içecek çeşitlerinin yanında oldukça lezzetli bir atıştırmalık olarak yerini alan Pringles Sade, cipste klasik tatların meraklısı olanları tatmin ediyor.

  • Pringles Original Cips 40 gr ne kadar?
  • Pringles Original Cips 40 gr kaç lira?
  • En ucuz Pringles Original Cips 40 gr nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.