Pink Ginger Pembe Kil Maskesi Seti (Maske 50 ml + Bandana + Spatula)

Pink Ginger Pembe Kil Maskesi Seti (Maske 50 ml + Bandana + Spatula) Gratis mağazalarında satılmaktadır.

289.0 TL


Gratis online mağazasından Satın al

Pink Ginger Pembe Kil Maskesi 50 ml
• 3 parçadan oluşan Pink Ginger Kil Maskesi Seti, yenilenmiş, tonksinlerden arınmış ve aydınlık bir görünüm sağlar.
• Formülünü doğal kil, hyalüronik asit, cadı fındığı özü, salisilik asit, niasinamid ve zencefil yağı oluşturur.

Bunnyband
Yumuşak, nefes alabilen ve rahatça takmaya uygundur. Boyu ayarlanabilir spa bandanası 110 cm boya 10 cm ene sahiptir. Makinede soğuk programda ya da elde yıkanmaya uygundur. Üretim yeri Türkiye’dir.

Spatula
Yumuşak dokulu ve hijyenik silikon ucuyla cilt bakım malzemelerinizi kolayca uygulamanızı sağlar. Yüz maskesi, peeling, serum ve diğer cilt bakım malzemeleriyle kullanmanız için uygundur. Su ile kolayca temizlenir ve ısıya dayanıklıdır. Üretim yeri Çin’dir.

Kullanım Şekli
Pamuklu havludan üretilmiş ayarlanabilir Bunnyband’inizi yüz temizleme rutininizi en eğlenceli haline getirmek için kuru saçınıza geçirin. Silikon uçlu spatulanızı temizlenmiş cildinize eşit ölçüde kil maskesi uygulamak üzere çıkartın. Göz çevresinden uzak tutarak uygulayın. Aydınlatıcı Pembe Detoks Kil Maskesini göz çevresi ve dudaklar hariç, yüzünüze ince bir tabaka halinde uygulayın. Cildiniz kuruysa 10 dakika, normal cilt tipine sahipseniz 15 dakika, cildiniz yağlı ise 20 dakika bekletip ılık su ile durulayın. Haftada 2-3 kere kullanıma uygundur.

İçindekiler: Aqua, Kaolin, Bentonite, Magnesium Aluminum Silicate, Propylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Niacinamide, Salicylic Acid, Punica Granatum Extract, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Ascorbyl Methylsilanol Pectinate, Zingiber Officinale Root Oil, Lactic Acid, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Tocopheryl Acetate, CI77491, CI77499.

  • Pink Ginger Pembe Kil Maskesi Seti (Maske 50 ml + Bandana + Spatula) ne kadar?
  • Pink Ginger Pembe Kil Maskesi Seti (Maske 50 ml + Bandana + Spatula) kaç lira?
  • En ucuz Pink Ginger Pembe Kil Maskesi Seti (Maske 50 ml + Bandana + Spatula) nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.