Laufenn 205/55R16 91H S Fit Eq+ 2022

Laufenn 205/55R16 91H S Fit Eq+ 2022 Migros mağazalarında satılmaktadır.

1089.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

Laufenn markasına ait ürünler, yüksek performans lastikleri ile öne çıkan Güney Kore menşeili Hankook tarafından geliştirilmekte ve üretilmektedir. Laufenn S Fit EQ+ LK01, 2. nesil silika karışımlı kauçuk bileşiği ile seride yer alan bir önceki lastiğe göre güçlendirilmiş performansa sahiptir. Lastik hamurundaki artan silika oranı ile ıslak zeminde fren performansı %9 oranında iyileşmiştir. Nano boyuttaki silika ile ıslak zeminde optimum yol tutuş performansı selde edilmiştir.

Laufenn S Fit EQ+ LK01, aynı zamanda kuru zemin koşullarında de etkin yol tutuş ve frenleme performansı sağlamaktadır. Özel asimetrik desen tasarımı, viraj performansını ve manevra kabiliyetini güçlendirmektedir. Aynı zamanda sürüş sırasında oluşan gürültünün azaltılmasını sağlayarak sürüş konforunu arttırmaktadır. Laufenn S Fit EQ+ LK01, suda kızaklamaya karşı güvenliği arttırmak için özel olarak geliştirilen desen tasarımına sahiptir.


PNR Kod belirtilen üründe kullanım hakkı yerine geçer. PNR Kodunun kullanımına ilişkin soru ve şikayetleriniz için 0554 498 71 97 numaralı telefondan veya https://lastigimgelsin.com/iletisim/ iletişime geçebilirsiniz. Migros’tan satın alınan PNR Kodu’nun https://lastigimgelsin.com/ sitesi üzerinden araç bilgileri ve adres bilgileri girilerek siparişe dönüşmesi gerekmektedir. Oluşturulan siparişler, belirtilen adrese ücretsiz kargo ile gönderilmektedir. Montaj hizmeti fiyata dahildir. Migros Sanal Market’ten satın alınan PNR Kodu, fatura basıldıktan sonra, Siparişlerim ekranında siparişin detay sayfasında yer alan Teslimat Formu ekranında gözükecektir. PNR Kodunun son kullanma tarihi Teslimat Formu ekranında gözükmektedir. PNR Kod iade edilemez. İptal edilen siparişlerde PNR kod geçerli değildir.

Net Miktar (g/ml)
1000

Menşei
TÜRKİYE

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
BAR OTOMOTİV TİC.LTD.ŞTİ.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Laufenn 205/55R16 91H S Fit Eq+ 2022 ne kadar?
  • Laufenn 205/55R16 91H S Fit Eq+ 2022 kaç lira?
  • En ucuz Laufenn 205/55R16 91H S Fit Eq+ 2022 nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.