Debica 185/60R14 82T Frıgo 2 Ms 2022

Debica 185/60R14 82T Frıgo 2 Ms 2022 Migros mağazalarında satılmaktadır.

1034.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

Debica Frigo 2, emniyet ve tasarrufu ön planda tutan sürücüler için tasarlanmıştır. Zorlu kış koşullarında yüksek dayanıklılık, yüksek yol tutuşu ve kısa fren mesafeleri güvenliği ön planda tutmak üzere geliştirilmiş bir üründür. Frigo 2‘de kulllanılan özel bileşik düşük sıcaklıklarda esneklik sağlayarak maksimum performans sunmak üzere geliştirilmiştir. Aynı zamanda sürücülerin konfor ve sessiz sürüş beklentisini de göz önünde bulunduran Debica Frigo 2 standart kış lastiklerine göre oldukça sessiz bir üründür. Debica Frigo 2’nin yönlü desen tasarımı, sulu kar ve suyu hızla tahliye etmesini sağlayarak suda kızaklama riskini minimuma indirmektedir.


PNR Kod belirtilen üründe kullanım hakkı yerine geçer. PNR Kodunun kullanımına ilişkin soru ve şikayetleriniz için 0554 498 71 97 numaralı telefondan veya https://lastigimgelsin.com/iletisim/ iletişime geçebilirsiniz. Migros’tan satın alınan PNR Kodu’nun https://lastigimgelsin.com/ sitesi üzerinden araç bilgileri ve adres bilgileri girilerek siparişe dönüşmesi gerekmektedir. Oluşturulan siparişler, belirtilen adrese ücretsiz kargo ile gönderilmektedir. Montaj hizmeti fiyata dahildir. Migros Sanal Market’ten satın alınan PNR Kodu, fatura basıldıktan sonra, Siparişlerim ekranında siparişin detay sayfasında yer alan Teslimat Formu ekranında gözükecektir. PNR Kodunun son kullanma tarihi Teslimat Formu ekranında gözükmektedir. PNR Kod iade edilemez. İptal edilen siparişlerde PNR kod geçerli değildir.

Net Miktar (g/ml)
1000

Menşei
TÜRKİYE

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
BAR OTOMOTİV TİC.LTD.ŞTİ.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Debica 185/60R14 82T Frıgo 2 Ms 2022 ne kadar?
  • Debica 185/60R14 82T Frıgo 2 Ms 2022 kaç lira?
  • En ucuz Debica 185/60R14 82T Frıgo 2 Ms 2022 nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.