Continental 285/45R21 109Y Contısport Contact 5 P

Continental 285/45R21 109Y Contısport Contact 5 P Migros mağazalarında satılmaktadır.

5274.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

Continental ContiSportContact 5P Üretim

285/45 R21 109Y MO ContISportContact 5 P MO Yaz Lastik MERCEDES , G 63 AMG Modeller için Uygundur.

ContiSportContact 5P, Continental’in tüm performans isteklerine net cevaplar verme ana teması ile tasarlanmış son nesil ultra yüksek performans lastiğidir.

Mercedes-Benz’in tecrübelerinin de veri olarak kullanıldığı altı yıla yayılan bir mühendislik uygulamaları zinciri ile yaratılan ContiSportContact 5P, yenilikçi sırt hamur bileşimi ve kullanılan ileri teknoloji takviye malzemeleri ile performans araçlarının ekstrem isteklerini kolaylıkla karşılayabilen üstün nitelikli bir ekipmandır. 

ContiSportContact 5P sırt deseninde orta ve dış alanlarda ıslak zemin kullanımda etkin su tahliyesi için çapraz blok yerleşimi esas alınmış, sırt blokları küçük ve çok sayıda tasarlanmış, böylece kavrama düzeylerinde çarpıcı bir iyileşme elde edilmiştir.


Migros Sanal Market’ten satın alınan PNR Kodu, fatura basıldıktan sonra, Siparişlerim ekranında siparişin detay sayfasında yer alan Teslimat Formu ekranında gözükecektir. PNR Kodunun son kullanma tarihi Teslimat Formu ekranında gözükmektedir. PNR Kod iade edilemez. İptal edilen siparişlerde PNR kod geçerli değildir.

Menşei
TÜRKİYE

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
BAR OTOMOTİV TİC.LTD.ŞTİ.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Continental 285/45R21 109Y Contısport Contact 5 P ne kadar?
  • Continental 285/45R21 109Y Contısport Contact 5 P kaç lira?
  • En ucuz Continental 285/45R21 109Y Contısport Contact 5 P nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.