Purina One Jr. Küçük Irk Köpekler İçin Tavuklu 800G

Purina One Jr. Küçük Irk Köpekler İçin Tavuklu 800G Migros mağazalarında satılmaktadır.

124.9 TL
590.0 TL
-465.1 TL


Migros online mağazasından Satın al

Küçük ırk ve yavru köpeğinizin özel beslenme ihtiyaçları vardır. Bu nedenle Purina beslenme uzmanları Purina One Miniyi geliştirdi. Küçük ırk köpekler için özel olarak tasarlanmış, lezzetli minik mama taneleri ile enfes bir öğüne özel gelişmiş bir beslenme.

Purina one mini Junior, 1 ila 12 aylık yavru köpeğinizin sağlıklı büyümesini desteklemek için tavuk ve yüksek düzeyde protein ile hazırlanmış lezzetli bir tariftir. Sağlıklı büyümeyi destekler.Doğal savunmayı geliştirir.İçeriğindeki besleyici öğeler ve mineraller sayesinde sağlıklı kemik ve diş gelişimini destekler.

Yapay renklendirici, koruyucu veya aroma verici içermez.

Kullanım Önerileri
Günlük beslenme miktarları için tabloya bakınız. Bu değerler tavsiye olup, köpeğinizin ideal vücut kondisyonunu korumak için, aktivite seviyesine, çevre koşullarına ve yaşına göre değişkenlik gösterebilir. Köpeğinizin ağırlığını takip ederek, ona vereceğiniz miktarı ayarlayınız. En uygun, ambalajın üzerinde belirtilen tarihten önce kullanılmalıdır.

Net Miktar (g/ml)
800

Menşei
İTALYA

İçindekiler
İçindekiler: Kurutulmuş kanatlı proteini, Buğday (%22), Tavuk (kemik, et, deri dahil) (%15.5), Pirinç (%11), Sığır yağı, Mısır proteini unu, Sakatat, Buğday gluteni, Mineraller, Balık yağı. Katkı Maddeleri: Besinsel Katkıları: IU/kg: Vit. A: 30000 ; Vit. D3: 970; Vit. E: 550; mg/kg: Vit. C: 140; Demir (II) sülfat monohidrat (Fe: 100); Kalsiyum iyodat anhidre (I: 2.5); Bakır (II) sülfat pentahidrat (Cu: 15); Mangan sülfat monohidrat (Mn: 47); Çinko sülfat monohidrat (Zn: 160); Sodyum selenit (Se: 0.14).

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
NESTLE TÜRKİYE GIDA SAN.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Purina One Jr. Küçük Irk Köpekler İçin Tavuklu 800G ne kadar?
  • Purina One Jr. Küçük Irk Köpekler İçin Tavuklu 800G kaç lira?
  • En ucuz Purina One Jr. Küçük Irk Köpekler İçin Tavuklu 800G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.