Flormar Karma Makyaj Ürünleri Shippercase

Flormar Karma Makyaj Ürünleri Shippercase Migros mağazalarında satılmaktadır.

69.95 TL


Migros online mağazasından Satın al

Flormar Spider Lash Mas-001 Deep Black: Kirpiklerinde yoğun siyah bir etki ve ekstra hacim istiyorsan Flormar Spider Lash Deep Black Mascara ile buluşmanın tam zamanı! İçeriğinde bulunan zeytinyağı ile kirpiklerini besleyen Spider Lash Deep Black Mascara, özel kıl fırçası ile kirpiklerine hacim ve yoğun siyah görünüm kazandırıyor.

Flormar HD Weightless Matte Lsk-04 Orange Marmelade: Dudaklarına ağırlık hissi vermeyen ve kusursuz bir matlık sunan Flormar HD Weightless Matte Lipstick'in kremsi dokusu sayesinde uygulama yapmak çok kolay! İçeriğinde bulunan murumuru yağı sayesinde dudaklarını nemlendiriyor.

Flormar HD Weightless Matte Lsk-07 Redness: Dudaklarına ağırlık hissi vermeyen ve kusursuz bir matlık sunan Flormar HD Weightless Matte Lipstick'in kremsi dokusu sayesinde uygulama yapmak çok kolay! İçeriğinde bulunan murumuru yağı sayesinde dudaklarını nemlendiriyor.

Flormar Quartet Ces-401 Copper Dreams: Sedefli bitişe sahip Flormar Quartet Eyeshadow'un yumuşak dokusu ile uygulama yapmak çok kolay! İnce ve tozlaşma yapmayan, dört farklı rengi içerisinde barındırıyor.

Flormar Quartet Ces-403 Green Garden: Sedefli bitişe sahip Flormar Quartet Eyeshadow'un yumuşak dokusu ile uygulama yapmak çok kolay! İnce ve tozlaşma yapmayan, dört farklı rengi içerisinde barındırıyor.


Seçenekler: Spider Lash Mas-001 Deep Black,HD Weightless Matte Lsk-04 Orange Marmelade,HD Weightless Matte Lsk-07 Redness,Quartet Ces-401 Copper Dreams,Quartet Ces-403 Green Garden


Mağaza stoklarıyla sınırlıdır. Adet fiyatıdır. Tercih ettiğiniz çeşidi ürün notuna ekleyebilirsiniz. Tercih ettiğiniz çeşit mağaza stoklarında mevcut ise, tercih ettiğiniz çeşit teslimi yapılabilecektir.

  • Flormar Karma Makyaj Ürünleri Shippercase ne kadar?
  • Flormar Karma Makyaj Ürünleri Shippercase kaç lira?
  • En ucuz Flormar Karma Makyaj Ürünleri Shippercase nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.