Veet Pure Duşta Tüy Dökücü Krem 150Ml

Veet Pure Duşta Tüy Dökücü Krem 150Ml Migros mağazalarında satılmaktadır.

129.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

  1. Duşa girmeden önce kremi kuru cildinize süngerin renkli kısmı ile eşit olarak dağıtın. Almak istediğiniz tüylü bölgenin krem ile tamamen kaplandığından emin olun. Ellerinizi yıkamayı unutmayın.
  2. Duşa girmeden önce en az 2 dakika bekleyin.
  3. Duşunuzu her zamanki şekilde alın. İlk 2 dakika boyunca vücudunuzun kremli bölgesini suya değdirmemeye özen gösterin. Böylece krem vücudunuzda daha fazla kalacaktır. Bu aşamada krem yavaş yavaş vücudunuzdan akıp gidecektir.
  4. Krem toplamda 4 dakika boyunca cildinizde kaldıktan sonra süngerin beyaz kısmını kullanarak küçük bir bölgeyi temizlemeyi deneyin. Eğer tüyleriniz kolayca çıkıyorsa kalan kısmını da çıkarmak için cildinize sünger ile dairesel hareketler çizerek masaj yapın. Eğer tüyünüz alınmıyor ise kremi cildinizde 2 dakika daha tutabilirsiniz ama toplamda 6 dakikadan fazla bekletmeyin. Daha hassas bölgelerde kremi çıkartmak için süngerin yumuşak ve renkli kısmını kullanın.
  5. Kremi cildinizden tamamen çıkartmak için kremli bölgeyi su ile iyice durulayın ve sonrasında kurulayın. Süngeri yıkayın ve ürünü, etkisini kaybetmemesi için kapağını kapatarak saklayın.

  • Veet Pure Duşta Tüy Dökücü Krem 150Ml ne kadar?
  • Veet Pure Duşta Tüy Dökücü Krem 150Ml kaç lira?
  • En ucuz Veet Pure Duşta Tüy Dökücü Krem 150Ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.