Rebul Ice Kolonya 270 Ml

Rebul Ice Kolonya 270 Ml Migros mağazalarında satılmaktadır.

68.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

Buz ferahlığını net bir şekilde hissetmeniz için özel olarak hazırlanan Rebul Ice kolonya, kendine has kokusuyla beğeni topluyor. Kolonyanın orta notaları Afrika menekşesi, frezya ve ananasın harmanlanmasından oluşuyor. Alt nota ise sedir yosunu ve amber kokularını yoğun bir şekilde hissetmenizi sağlıyor.

Tek bir kullanımda tazelenmiş ve ferahlamış hissetmenizi sağlayan Rebul Ice kolonya, yoğun kokusunu kapağını açtığınız anda hissettiriyor. Özellikle yeşil biberiye kokusuyla harmanlanan bu eşsiz kolonya ferahlamak istediğiniz her an devreye giriyor.

Pratik kullanım sunan cam şişesinde kokusunu uzun süre muhafaza edebilen Rebul Ice kolonya, şık bir hediyelik olarak da tercih ediliyor. Cilt dostu formülü sayesine günlük kullanım için son derece ideal bir kolonya olma özelliği taşıyor.

80 Derece

Net Miktar (g/ml)
270

Menşei
TÜRKİYE

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Rebul Ice Kolonya 270 Ml ne kadar?
  • Rebul Ice Kolonya 270 Ml kaç lira?
  • En ucuz Rebul Ice Kolonya 270 Ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.