Bic Hybrid 3 Flex Tıraş Bıçağı Yedek Kartuşu 4'lü

Bic Hybrid 3 Flex Tıraş Bıçağı Yedek Kartuşu 4'lü Migros mağazalarında satılmaktadır.

69.9 TL
1300.0 TL
-1230.1 TL


Migros online mağazasından Satın al

Çevre üzerinde BIC etkisini azaltmaya yardımcı olmak için geri dönüşümlü ambalajında kullanışlı BIC Hybrid 3 Flex Erkek Tıraş Makinesi yedek uçlarıyla bıçak bitti derdine son. Bu kutu, basit bir tıklamayla değiştirilmesi kolay 4 adet tıraş bıçağı kartuşu ile birlikte gelir. Her kartuşun 3 nano teknoloji titanyum hareket eder bıçağı vardır, böylece bunlar yüzünüzün her hattını sorunsuz bir şekilde takip eder. Ekstra pürüzsüz yakın tıraş için kirli sakalın tamamından çabucak kurtulmanızı sağlar. Kılların bıçağı tıkamasını önlemek için üç bıçaklı kartuşlar kolayca durulanabilir. Aloe Vera ve E vitamini ile zenginleştirilmiş kayganlaştırıcı bant ile daha fazla pürüzsüzlük elde edin. Güvenilir kalite: her bıçak, BIC’in Avrupa’daki son teknoloji ve her bir tıraş bıçağının katı görsel denetimler ve 25’in üzerinde kalite kontrol testinden geçtiği tesislerinde üretilir. Erkeklere yönelik tıraş bıçağı tasarımında 40 yıllık deneyimiyle BIC, erkeklerin güvendiği isimdir.

Kullanım Önerileri
Çevre üzerinde BIC etkisini azaltmaya yardımcı olmak için geri dönüşümlü ambalajında kullanışlı BIC Hybrid 3 Flex Erkek Tıraş Makinesi yedek uçlarıyla bıçak bitti derdine son. Bu kutu, basit bir tıklamayla değiştirilmesi kolay 4 adet tıraş bıçağı kartuşu ile birlikte gelir. Her kartuşun 3 nano teknoloji titanyum hareket eder bıçağı vardır, böylece bunlar yüzünüzün her hattını sorunsuz bir şekilde takip eder. Ekstra pürüzsüz yakın tıraş için kirli sakalın tamamından çabucak kurtulmanızı sağlar. Kılların bıçağı tıkamasını önlemek için üç bıçaklı kartuşlar kolayca durulanabilir. Aloe Vera ve E vitamini ile zenginleştirilmiş kayganlaştırıcı bant ile daha fazla pürüzsüzlük elde edin. Güvenilir kalite: her bıçak, BIC?in Avrupa?daki son teknoloji ve her bir tıraş bıçağının katı görsel denetimler ve 25?in üzerinde kalite kontrol testinden geçtiği tesislerinde üretilir. Erkeklere yönelik tıraş bıçağı tasarımında 40 yıllık deneyimiyle BIC, erkeklerin güvendiği isimdir.

Net Miktar (g/ml)
4000

Menşei
YUNANİSTAN

İçindekiler
BIC Hybrid 3 Flex Erkek Tıraş Bıçağı - Birbirinden bağımsız hareket edebilen Nano-Teknolojik 3 bıçak - 4lü Yedek Tıraş Bıçağı (Kartuş)

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
BIC PAZ.LTD.ŞTİ.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Bic Hybrid 3 Flex Tıraş Bıçağı Yedek Kartuşu 4'lü ne kadar?
  • Bic Hybrid 3 Flex Tıraş Bıçağı Yedek Kartuşu 4'lü kaç lira?
  • En ucuz Bic Hybrid 3 Flex Tıraş Bıçağı Yedek Kartuşu 4'lü nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.