Bic Hybrid 3 Flex Sistem Tıraş Bıçağı 1 Sap+4 Yedek

Bic Hybrid 3 Flex Sistem Tıraş Bıçağı 1 Sap+4 Yedek Migros mağazalarında satılmaktadır.

99.9 TL
2000.0 TL
-1900.1 TL


Migros online mağazasından Satın al

Çevre üzerinde BIC etkisini azaltın ve geri dönüşümlü BIC Hybrid 3 Flex erkek tıraş bıçağı seti ile bıçak bitti derdine son verin. Bu set, %90 geri dönüşümlü plastik sap ve basit bir tıklamayla değiştirilebilir 4 adet kartuş ile gelir. Her kartuş, daha yumuşak bir tıraş için yüzün her hattını takip eden 3 nano teknoloji titanyum hareketli bıçağa sahiptir*. Kılların bıçağı tıkamaması için kartuşlar kolayca durulanabilir. Döner başlık ve ergonomik tasarımlı sap daha iyi kontrol sağlar ve geniş koruyucu bant, bıçaklar kıla ulaşmadan cildin hafifçe gerilmesini sağlar. Aloe Vera ve E vitamini ile zenginleştirilmiş kayganlaştırıcı bant ile daha fazla pürüzsüzlük elde edin. Güvenilir kalite: her bıçak, BIC’in Avrupa’daki son teknoloji ve her bir tıraş bıçağının katı görsel denetimler ve 25’in üzerinde kalite kontrol testinden geçtiği tesislerinde üretilir. Erkeklere yönelik tıraş bıçağı tasarımında 40 yıllık deneyimiyle BIC, erkeklerin güvendiği isimdir. *BIC 3 Sabit bıçaklara kıyasla"

Kullanım Önerileri
"Çevre üzerinde BIC etkisini azaltın ve geri dönüşümlü BIC Hybrid 3 Flex erkek tıraş bıçağı seti ile bıçak bitti derdine son verin. Bu set, %90 geri dönüşümlü plastik sap ve basit bir tıklamayla değiştirilebilir 4 adet kartuş ile gelir. Her kartuş, daha yumuşak bir tıraş için yüzün her hattını takip eden 3 nano teknoloji titanyum hareketli bıçağa sahiptir*. Kılların bıçağı tıkamaması için kartuşlar kolayca durulanabilir. Döner başlık ve ergonomik tasarımlı sap daha iyi kontrol sağlar ve geniş koruyucu bant, bıçaklar kıla ulaşmadan cildin hafifçe gerilmesini sağlar. Aloe Vera ve E vitamini ile zenginleştirilmiş kayganlaştırıcı bant ile daha fazla pürüzsüzlük elde edin. Güvenilir kalite: her bıçak, BIC?in Avrupa?daki son teknoloji ve her bir tıraş bıçağının katı görsel denetimler ve 25?in üzerinde kalite kontrol testinden geçtiği tesislerinde üretilir. Erkeklere yönelik tıraş bıçağı tasarımında 40 yıllık deneyimiyle BIC, erkeklerin güvendiği isimdir. *BIC 3 Sabit bıçaklara kıyasla"

Net Miktar (g/ml)
1000

Menşei
YUNANİSTAN

İçindekiler
BIC Hybrid 3 Flex Erkek Tıraş Bıçağı Seti - Tekrar doldurulabilir Tıraş Makinesi ve 3 bıçaklı Nano-Teknolojik Titanyum Yedek Bıçak - 1+4 Kutu

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
BIC PAZ.LTD.ŞTİ.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Bic Hybrid 3 Flex Sistem Tıraş Bıçağı 1 Sap+4 Yedek ne kadar?
  • Bic Hybrid 3 Flex Sistem Tıraş Bıçağı 1 Sap+4 Yedek kaç lira?
  • En ucuz Bic Hybrid 3 Flex Sistem Tıraş Bıçağı 1 Sap+4 Yedek nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.