Oral-B Pro 790 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Siyah 2'li Avantaj Paketi

Oral-B Pro 790 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Siyah 2'li Avantaj Paketi Migros mağazalarında satılmaktadır.

1499.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

Dünya çapında diş hekimlerinin tavsiye ettiği 1 numaralı markanın sunduğu Oral-B Pro 1'i deneyimleyin. Pro 1 elektrikli diş fırçası profesyonel zamanlayıcı ile diş hekiminizin tavsiye ettiği gibi 2 dakika süreyle dişlerinizi fırçalamanızı sağlar ve 30 saniyede bir fırçaladığınız alanı değiştirmeniz gerektiğini size bildirir. Siz sadece fırçayı ağzınızda hareket ettirirken, Oral-B'nin benzersiz yuvarlak başlığı da geri kalan işleri halleder. Daha sağlıklı diş etleri için, standart bir manuel diş fırçasına göre %100'e kadar daha fazla plak giderir ve yüzey lekelerini yok ederek fırçalamanın ilk gününden itibaren gülümsemenizi daha beyaz kılar. Oral-B Pro 1, profesyonel zamanlayıcısı ile şarj edilebilir diş fırçasına geçmek isteyen herkes için harika bir diş fırçasıdır. Oral-B'nin dünya çapında diş hekimlerinin tavsiye ettiği 1 numaralı marka olmasına şaşırmamalı. 3D TEKNOLOJİSİNE sahip DERİNLEMESİNE TEMİZLİK, Manuel diş fırçasına göre %100'e kadar daha fazla plak gidermek için salınır, döner ve titreşir Yuvarlak başlık daha sağlıklı diş etleri için daha iyi temizler 10 güne dek dayanan pil 2 dakikalık dahili zamanlayıcı ile daha uzun süre diş fırçalamanıza yardımcı olur İçindekiler: 2 gövde, 1 şarj cihazı, 2 fırça başlığı Dünya çapında diş hekimlerinin önerdiği 1 numaralı diş fırçası Oral-B'yi seçin. 30 Gün Risksiz Deneme Süresi İle

Kullanım Önerileri
/ZamanKoçlugu:Dis hekimlerinintavsiye ettigi 2 dakika süreyle disfırçalamanızı saglar. Sarj edilebilir disfırçasıSmartGuide-ayrıkablosuz,sugeçirmez2dakikalık süre ölçerve agzınızıntüm4bölgesinidüzgünbir sekilde fırçalamanıziçinkadrankılavuzu.

Net Miktar (g/ml)
2000

Menşei
ALMANYA

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
PROCTER & GAMBLE TÜKETİM MALLARI SAN.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Oral-B Pro 790 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Siyah 2'li Avantaj Paketi ne kadar?
  • Oral-B Pro 790 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Siyah 2'li Avantaj Paketi kaç lira?
  • En ucuz Oral-B Pro 790 Şarj Edilebilir Diş Fırçası Siyah 2'li Avantaj Paketi nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.