Oral-B D100 Şarjlı Fırça Beşiktaş Taraftar Paketi

Oral-B D100 Şarjlı Fırça Beşiktaş Taraftar Paketi Migros mağazalarında satılmaktadır.

749.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

Oral-B Vitality şarj edilebilir diş fırçası, sıradan manuel diş fırçasına kıyasla klinik olarak kanıtlanmış üstün temizlik sunar. Gövdede yer alan bir zamanlayıcı, sizi diş hekimlerinin tavsiye ettiği biçimde 2 dakika boyunca diş fırçalamanız için uyarır. Hepsinden iyisi tüm bunlar size Oral-B tarafından sunulur – dünya çapında diş hekimlerinin tercih ettiği 1 numaralı marka. Günlük temizliğe ulaşmak için gerekli bir diş fırçası Sıradan manuel diş fırçasına göre daha fazla plak giderir Fırçalanan alanın değiştirilmesi için uyarmak adına her 30 saniyede bir titreşir İçindekiler: 1 adet fırça gövdesi, 1 adet diş fırçası başlığı

Kullanım Önerileri
/ZamanKoçlugu:Dis hekimlerinintavsiye ettigi 2 dakika süreyle disfırçalamanızı saglar. Sarj edilebilir disfırçasıNormal dis fırçasındandaha fazla plak temizler.Her türlü Agız Bakım için Oral-B Fırçabaslıklarıyla uyumludurSarj edilebilir dis fırçası. 3 yas altındaki çocukların kullanımınauygun degildir. AEEE Yönetmeligine Uygundur.

Net Miktar (g/ml)
1000

Menşei
ALMANYA

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
PROCTER & GAMBLE TÜKETİM MALLARI SAN.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Oral-B D100 Şarjlı Fırça Beşiktaş Taraftar Paketi ne kadar?
  • Oral-B D100 Şarjlı Fırça Beşiktaş Taraftar Paketi kaç lira?
  • En ucuz Oral-B D100 Şarjlı Fırça Beşiktaş Taraftar Paketi nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.