Oral-B Black Diş Fırçası

Oral-B Black Diş Fırçası Migros mağazalarında satılmaktadır.

27.9 TL
400.0 TL
-372.1 TL


Migros online mağazasından Satın al

Oral-B Allrounder Black manuel diş fırçası, dişlerin arasını ve diş eti çizgisi boyunca temizleme için kupa şeklinde fırça kıllarına sahiptir. Kupa şeklindeki fırça kılları, dişlerin arasını ve diş eti çizgisi boyunca temizleme için tasarlanmıştır Dil Temizleyici: Nefesi Ferahlatmaya Yardımcı Olur Diş etlerinizde yumuşak olan, ucu yuvarlatılmış fırça kılları Ergonomik gövde

Kullanım Önerileri
1. ULTRA INCE KILLAR (0,01mm fırça kılları)dis etleri için daha naziktir.2. KÜÇÜK BASLIK daha iyi ulasır.3. SIKISTIRILMIS KILLAR daha derin temizlikimkanı sunar.*sıradan orta manuel dis fırçasına göre.j Dis Fırçası. 3 yas ve altındakiçocukların kullanımına uygun degildir. Disfırçanızı her 3 ayda bir degistirin. Kıllar,koruyucu olarak üzerlerindekimikrobiyal büyümeyi inhibe edenGümüs Zeolit içerir. Kıllar,agzınızdaki bakterileri öldürücü yada hastalıklara karsı korucuyu etkiyesahip degildir.Seri numarası fırça üzerindedir.

Net Miktar (g/ml)
1000

Menşei
HİNDİSTAN

Alerjen Uyarısı
var

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
PROCTER & GAMBLE TÜKETİM MALLARI SAN.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Oral-B Black Diş Fırçası ne kadar?
  • Oral-B Black Diş Fırçası kaç lira?
  • En ucuz Oral-B Black Diş Fırçası nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.