Colgate Gum Invigorate Ağız Bakım Suyu 500 ml

Colgate Gum Invigorate Ağız Bakım Suyu 500 ml Migros mağazalarında satılmaktadır.

84.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

Diş Etleri için Koruma & Bakım

Colgate Gum Invigorate Detox Ağız Bakım Suyu plakla savaşarak diş eti problemlerini önlemeye yardımcı olur ve günlük kullanımda diş etlerine bakım yapar. Günde 2 kez düzenli kullanım ile 7/24 plak koruması sağlar.

Kullanım Talimatları: Şişenin kapağını üstteki çizgiye kadar (20ml) doldurun. Ağzınızda 30 saniye çalkalayıp tükürün. Yutmayın. 6 yaşından küçük çocuklar tarafından kullanılmamalıdır. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız.

Kullanım Önerileri
Kullanım Talimatları: Şişenin kapağını üstteki çizgiye kadar (20ml) doldurun. Ağzınızda 30 saniye çalkalayıp tükürün. Yutmayın. 6 yaşından küçük çocuklar tarafından kullanılmamalıdır. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Sodyum Florür (225ppm F) içerir.

Net Miktar (g/ml)
500

Menşei
POLONYA

İçindekiler
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Sorbitol, Poloxamer 407, Aroma, Cetylpyridinium Chloride, Potassium Sorbate, Sodium Fluoride, Menthol, Sodium Saccharin, Citric Acid, Quercus Robur Bark Extract, Abies Sibirica Oil, Cl 19140, Cl 42051

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
COLGATE-PALMOLİVE TEMİZLİK ÜRÜN.SAN.VE TİC.A.Ş

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Colgate Gum Invigorate Ağız Bakım Suyu 500 ml ne kadar?
  • Colgate Gum Invigorate Ağız Bakım Suyu 500 ml kaç lira?
  • En ucuz Colgate Gum Invigorate Ağız Bakım Suyu 500 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.