Himalaya Sparkly White Bitkisel Diş Macunu 75 Ml

Himalaya Sparkly White Bitkisel Diş Macunu 75 Ml Migros mağazalarında satılmaktadır.

74.5 TL
1475.0 TL
-1400.5 TL


Migros online mağazasından Satın al

İçerdiği misvak ve diğer doğal kanama önleyici maddelerle diş etlerinizin sağlığının korunmasını sağlar. papaya ve ananas içeren özel bitkisel enzim teknolojisi esasına dayalı bitkisel formül ile diş yüzeylerindeki lekeleri 2 haftada nazik bir şekilde gidererek dişlerinizin daha beyaz ve sağlıklı olmasını sağlar.

Kullanım Önerileri
DİŞLERİNİZİ EN AZ GÜNDE 2 DEFA DİŞ HEKİMİNİZİN TAVSİYE ETTİĞİ ŞEKİLDE FIRÇALAYIN.6 YAŞ VE ALTINDAKİ ÇOCUKLAR YETİŞKİN GÖZETİMİNDE VE SADECE BEZELYE TANESİ BÜYÜKLÜĞÜNDE KULLANMALIDIR.YUTMAYIN.FIRÇALAMADAN SONRA TÜKÜRÜN VE AĞZI İYİCE ÇALKALAYIN.

Net Miktar (g/ml)
75

Menşei
BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ

İçindekiler
Sorbitol, Aqua , Hydrated Silica, Glycerin, Silica, Sodium Lauryl Sulphate, Bromelain, Xanthan Gum, Titanium Dioxide, Flavor, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Papain, Menthol, Sodium Citrate, Salvadora Persica Stem Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Shell Extract, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Thymol, Citric Acid, Eugenol.

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
HİMALAYA İLAÇ TİC.LTD.ŞTİ.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Himalaya Sparkly White Bitkisel Diş Macunu 75 Ml ne kadar?
  • Himalaya Sparkly White Bitkisel Diş Macunu 75 Ml kaç lira?
  • En ucuz Himalaya Sparkly White Bitkisel Diş Macunu 75 Ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.