Sensodyne Onarım ve Koruma Diş Macunu 50 Ml

Sensodyne Onarım ve Koruma Diş Macunu 50 Ml Migros mağazalarında satılmaktadır.

63.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

Sensodyne Onarım Koruma dişlerinizdeki hassas bölgelerin onarılmasına yardımcı olan gelişmiş bir diş macunudur. Sensodyne Onarım ve Koruma, içeriğindeki ileri NovaMin teknolojisi sayesinde dişlerde hassasiyete neden olan açığa çıkmış dentin bölgelerini bulur ve dişin doğal yapı taşları ile birlikte hassasiyet ağrısına sebep olan deliklere derinlemesine nüfuz ederek dentin tübüllerin onarılmasına yardımcı olur.

Ne için kullanılır?

• Diş hassasiyetinin rahatlatılması*

• Hassas dişlerin uzun süreli korunması*

• Ferah nefes*

Günde 2 kez fırçalama ile

Nasıl kullanılır?

Dişlerinizi günde 2 kez fırçalayınız. Günde 3 kereden fazla kullanılmamalıdır. Fırçalama esnasında diş macununu yutmamaya çalışınız ve fırçalama sonrasında macunu tükürünüz. Tahriş oluşursa kullanmayı bırakınız. Eğer ağzınızda ya da yüzünüzde şişlik oluşursa hemen kullanmayı bırakınız ve diş doktorunuzla görüşünüz. Hassas dişler, diş hekiminin gecikmeden tedavi uygulamasını gerektiren bir sorunun göstergesi olabilir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Bir diş hekimi veya hekim tarafından önerilmedikçe

12 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır. Şikayetleriniz devam ederse diş hekimine danışınız. 

Kullanım Önerileri
Sensodyne Onarım Koruma dişlerinizdeki hassas bölgelerin onarılmasına yardımcı olan gelişmiş bir diş macunudur. Sensodyne Onarım ve Koruma, içeriğindeki ileri NovaMin teknolojisi sayesinde dişlerde hassasiyete neden olan açığa çıkmış dentin bölgelerini bulur ve dişin doğal yapı taşları ile birlikte hassasiyet ağrısına sebep olan deliklere derinlemesine nüfuz ederek dentin tübüllerin onarılmasına yardımcı olur. Ne için kullanılır?? Diş hassasiyetinin rahatlatılması*? Hassas dişlerin uzun süreli korunması*? Ferah nefes* Günde 2 kez fırçalama ileNasıl kullanılır?Dişlerinizi günde 2 kez fırçalayınız. Günde 3 kereden fazla kullanılmamalıdır. Fırçalama esnasında diş macununu yutmamaya çalışınız ve fırçalama sonrasında macunu tükürünüz. Tahriş oluşursa kullanmayı bırakınız. Eğer ağzınızda ya da yüzünüzde şişlik oluşursa hemen kullanmayı bırakınız ve diş doktorunuzla görüşünüz. Hassas dişler, diş hekiminin gecikmeden tedavi uygulamasını gerektiren bir sorunun göstergesi olabilir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Bir diş hekimi veya hekim tarafından önerilmedikçe 12 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır. Şikayetleriniz devam ederse diş hekimine danışınız.

Net Miktar (g/ml)
50

Menşei
SLOVAKYA

Alerjen Uyarısı
Tahriş oluşursa kullanmayı bırakınız. Eğer ağzınızda ya da yüzünüzde şişlik oluşursa hemen kullanmayı bırakınız ve diş doktorunuzla görüşünüz. Hassas dişler, diş hekiminin gecikmeden tedavi uygulamasını gerektiren bir sorunun göstergesi olabilir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Bir diş hekimi veya hekim tarafından önerilmedikçe 12 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır. Şikayetleriniz devam ederse diş hekimine danışınız.

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
GLAXOSMİTHKLİNE TÜKETİCİ SAĞLIĞI A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Sensodyne Onarım ve Koruma Diş Macunu 50 Ml ne kadar?
  • Sensodyne Onarım ve Koruma Diş Macunu 50 Ml kaç lira?
  • En ucuz Sensodyne Onarım ve Koruma Diş Macunu 50 Ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.