Vim Güçlü Kir Kireç Sökücü 1000Ml

Vim Güçlü Kir Kireç Sökücü 1000Ml Migros mağazalarında satılmaktadır.

34.75 TL
325.0 TL
-290.25 TL


Migros online mağazasından Satın al

Temizliğin efsanesi Vim, yıllara dayanan deneyimi ve yepyeni formülleri ile geri döndü! Banyodaki inatçı kir ve kirece çözüm arıyorsanız bütçe dostu Vim Güçlü Kir & Kireç Sökücü Sprey yardımınıza koşuyor! Vim Güçlü Kir & Kireç Sökücü Sprey, banyo temizliğinde sıkça karşılaştığımız zorlu kir ve kirece karşı eşsiz formülüyle pratik bir kullanım sunar. Banyoda lavabo, musluk, duş kabini, tuvalet, küvet, duş başlığı, cam, fayans ve seramik banyo yüzeylerindeki kir ve kireç kalıntılarını temizlemek için kullanılır.

Islak yüzeylerde oluşan inatçı kirece karşı eşsiz bir temizlik performansı sunan Vim Güçlü Kir & Kireç Sökücü Sprey aradığınız hijyeni banyonuza taşır. Kirli ve kireçli yüzeyleri %100 temizler, güçlü performansı sayesinde derinlemesine temizlik sağlar.

Paraben, fosfat ve boya içermeyen Vim Güçlü Kir & Kireç Sökücü Sprey, %100 etkili bir banyo temizliği sunar. Vim Güçlü Kir & Kireç Sökücü Sprey‘i seçerek siz de banyonuzu derinlemesine temizlikle tanıştırın! Tek bir ürün ile banyonuzdaki tüm kir ve kireçten kolayca kurtulun. Yeni VİM, bütçe dostu eşsiz temizlik için her zaman yanında!

  • Vim Güçlü Kir Kireç Sökücü 1000Ml ne kadar?
  • Vim Güçlü Kir Kireç Sökücü 1000Ml kaç lira?
  • En ucuz Vim Güçlü Kir Kireç Sökücü 1000Ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.