Cif Ultra Serum Mutfak 70 Ml

Cif Ultra Serum Mutfak 70 Ml Migros mağazalarında satılmaktadır.

19.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

İnatçı kir ve kireç lekelerini eşsiz formülü ile çıkaran Cif Ultra Serum Banyo, Cif Power & Shine gücünde!*


Cif Ultra Serum Banyo, temizlik gücünü %100 doğal kaynaklı kireç çözücü maddeden alan Power & Shine formülünün 10 kat konsantre halidir. Banyo temizliğinde etkili Cif Ultra Serum Banyo, sprey şişenizi yeniden kullanmanızı sağlayarak %40’a varan fiyat avantajı sağlar.


Power & Shine’ı kullanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Boş Power & Shine şişesine su doldurup Ultra Serum Banyo ile karıştırdığınızda yeni bir Power & Shine sprey elde edersiniz. Bitmiş Power & Shine şişenize su doldurup, yeni Cif Ultra Serum Banyo’yu kapağını açmadan “tık” sesi gelene kadar çevirip çalkaladığınızda yepyeni Power & Shine spreyiniz kullanıma hazır olacaktır.


Temizlik gücünü %100 doğal kaynaklı kireç çözücü maddeden alan Cif Ultra Serum Banyo, ilk kullanımdan itibaren kireç lekelerini ve sabun kalıntılarını %100 söker atar. Banyo temizliğinde öncü Cif Ultra Serum Banyo, fayans ve diğer banyo yüzeylerinde leke ya da iz bırakmaz.


Eşsiz formülü sayesinde su izi, kireç lekesi gibi inatçı banyo lekelerini temizler. Lavaboda, küvette, armatürde, fayansta ve duşakabinde %100 kusursuz sonuç verir.


Banyo temizliğinde vazgeçilmeziniz olacak Cif Ultra Serum Banyo’nun %100 geri dönüştürülebilir şişesi**, Power & Shine şişelerine göre %75 daha az plastik içerir*** ve %40’a kadar fiyat avantajı sağlar!**** Power & Shine şişelerini Ultra Serum sayesinde tekrar kullanarak doğaya karşı duyarlı hareket edebilirsiniz.


Temizlik denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan Cif, ev temizliğinde yepyeni bir dönem başlatacak Ultra Serum’larıyla %100 Cif gücünü size sunuyor. Bitmiş Power & Shine şişenize su doldurup, yeni Cif Ultra Serum Banyo’yu kapağını açmadan “tık” sesi gelene kadar çevirip çalkaladığınızda yepyeni Power & Shine spreyiniz kullanıma hazır olacaktır.


Boş Cif Power & Shine Banyo sprey şişesini, üzerindeki çizgiye kadar su ile doldurun, Cif Ultra Serum’u şişeye takın, çevirin, çalkalayın ve Cif Power & Shine spreyiniz hazır!


Banyo temizliğine saatlerce vakit ayırmadan pürüzsüz parlaklık sunan Cif Power&Shine temizliğinin tadını daha uzun süre çıkarmak için %100 doğal kaynaklı kireç çözücü madde içeren Cif Ultra Serum Banyo’yu hemen deneyin.


Cif Ultra Serum Banyo, temizlik için doğru seçim!


*Kullanma talimatına göre hazırlandığında


**Kullandıktan sonra %100 geri dönüştürülebilir olması için renkli dış ambalajı çıkarın.


***Cif Power & Shine orijinal şişelerine kıyasla


****Tavsiye edilen satış fiyatları karşılaştırıldığında


Güvenlik Bilgileri:


· Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutun. Göz ile temasında bol su ile yıkayın ve tıbbi yardım/müdahale alın.


Yönergeler:


· Konsantre halini direkt olarak kullanmayın.


· Kapsülün kapağını açmayın.


· Cif Power&Shine şişesinde seyreltin.


· Seyrelteceğiniz şişe içinde başka ürün olmadığından ve temiz olduğundan emin olun.


Power&Shine şişesinin sprey başlığını çıkarın ve şişenin üzerindeki çizgiye kadar su doldurun. Kapsül kapağını çıkarmadan şişenin boynuna takın ve “tık” sesi gelene kadar saat yönünde çevirin. Hafifçe çalkalayın. Kapsül boşaldığında çıkarın ve sprey başlığını yeniden takın.


Banyonuzdaki en zorlu kir ve kireç lekelerinden kurtulmak için boş Power&Shine şişesinde su ile karıştırdığınız Cif Ultra Serum Banyo’yu yüzeyin üzerine püskürtün. Nemli bir bez veya sünger ile temizleyin ve durulayın. Daha parlak sonuçlar için son aşama olarak kuru bir bez ile de silebilirsiniz.



  • Cif Ultra Serum Mutfak 70 Ml ne kadar?
  • Cif Ultra Serum Mutfak 70 Ml kaç lira?
  • En ucuz Cif Ultra Serum Mutfak 70 Ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.