Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Hassas Giysiler İçin Tüylenme Karşıtı İpeksi Dokunuş 2520 ML

Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Hassas Giysiler İçin Tüylenme Karşıtı İpeksi Dokunuş 2520 ML Migros mağazalarında satılmaktadır.

97.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

Micellar teknolojisi ile geliştirilen Yumoş Deterjan, giysilerinin ihtiyaç duyduğu hassas bakımı sunar. Hassas giysiler için deterjan arıyorsan Yumoş Deterjan tam sana göre. İpeksi bakımı sayesinde giysilerin uzun süre seninle! Hassas giysilerinin seninle daha uzun süre kalması için özel olarak geliştirildi. 

Giymeye ve yıkamaya bağlı olarak giysilerin tüylenebilir ve dokusu yıpranabilir. En sevdiğin giysilerinin tüylenmesini engellemek istiyorsan, ihtiyacın olan deterjan tüylenme karşıtı Yumoş Deterjan! Doku koruyan Yumoş hassas deterjan, giysilerinin liflerini sarar. Böylece giysilerinin dokusunu korumaya ve onarmaya yardımcı olur. Nazik formülü ile hassas giysiler için Yumoş sıvı deterjan; ipek, yünlü ve narin giysilerinin uzun süre yeni gibi kalmasını sağlar. Micellar taknolojisi ile giysilerini özenle temizler, korur ve onarır.

İpeksi bir dokunuş ile giysilerinde zamanla meydana gelen yıpranmaları ve tüylenmeleri engeller, giysilerinin daha uzun süre seninle kalmasını sağlar. Klor, paraben ve boya içermez. %91’i doğal kaynaklı içeriklerden oluşan Yumoş Deterjan, tüylenme önleyici özelliğinin yanında derinlemesine temizlik de sunar. Giysilerin ilk gün olduğu kadar yeni ve tertemiz bir şekilde, uzun süre seninle kalır! Yumoş’un benzersiz kokusu her yıkamada giysilerinizle buluşur. İçeriğindeki eşsiz Yumoş kokusu giysilerinle buluştuğu andan itibaren ferah ve temiz bir koku uzun süre sana eşlik eder.

Giysilerinin ihtiyacı olan hassas bakımı ve derinlemesine temizliği Yumoş Deterjan ile keşfetmeye hazır mısın? 

Kullanım:

Yumoş Deterjan kullanırken, ana deterjan gözüne 1 yıkama ve az kirli giysiler için 60 ml koyabilirsin.

2-3kg = 60 ml , 4-5 kg= 80 ml



  • Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Hassas Giysiler İçin Tüylenme Karşıtı İpeksi Dokunuş 2520 ML ne kadar?
  • Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Hassas Giysiler İçin Tüylenme Karşıtı İpeksi Dokunuş 2520 ML kaç lira?
  • En ucuz Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Hassas Giysiler İçin Tüylenme Karşıtı İpeksi Dokunuş 2520 ML nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.