Feast Combo Klasik 800 G

Feast Combo Klasik 800 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

101.0 TL
1110.0 TL
-1009.0 TL


Migros online mağazasından Satın al

İşletme Kayıt No
TR-35-K-001395

Kullanım Önerileri
Tüm ürünleri önceden 200 °Cye ısıtılmış fırında turbo fan açık konumda orta rafta 18-20 dakika pişiriniz. Daha çıtır olması için sonrasında 200 °C de 5-6 dakika üst ızgara ve fan açık konumda orta rafta pişiriniz.

Net Miktar (g/ml)
800

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Dondurulmuş Churros Kesim Patates 500 g: Patates, bitkisel sıvı yağ (palm yağı), tuz.Piliç Tenders 150 g: Piliç eti, çıtır kaplama (%34) (buğday unu, mısır nişastası), modifiye tapyoka nişastası, tuz, baharat karışımı (%0,6), koruyucu (sodyum asetat), stabilizör (sodyum polifosfat), kıvam arttırıcı (karragenan), antioksidan (askorbik asit), kereviz. Barbekü Soslu Piliç Shot 150 g: Piliç eti, çıtır kaplama( %34) (buğday unu, mısır nişastası), barbekü sos (%3) (soğan tozu, sarımsak tozu, tuz, tütsü tozu), tapyoka nişastası, tuz, baharat karışımı (%0,6), stabilizör (sodyum polifosfat), antioksidan (askorbik asit), koruyucu (sodyum laktat ve sodyum asetat), kereviz.

Alerjen Uyarısı
Dondurulmuş Churros Kesim Patates 500 g;.Alerjen İçeriği: Alerjen içermez. Piliç Tenders 150 g; Alerjen İçeriği: Gluten ve kereviz içerir. Eser miktarda şu alerjenleri içerebilir: yumurta, süt ve süt ürünleri. Barbekü Soslu Piliç Shot 150 g; Alerjen İçeriği: Gluten ve kereviz içerir. Eser miktarda şu alerjenleri içerebilir: yumurta, süt ve süt ürünleri.

Saklama Koşulları
-18 °C muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
ÖZGÖRKEY OTOMOTİV TURİZM GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Feast Combo Klasik 800 G ne kadar?
  • Feast Combo Klasik 800 G kaç lira?
  • En ucuz Feast Combo Klasik 800 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.