Superfresh Ispanaklı Tepsi Böreği 650 G

Superfresh Ispanaklı Tepsi Böreği 650 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

59.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

İşletme Kayıt No
TR-16-0028

Kullanım Önerileri
"1- Fırınınızı önceden 180°Cye ısıtınız. 2- Superfresh Ispanaklı Tepsi Böreğinizi çözülmesini beklemeden, özel yanmaz pişirme tepsisi ile beraber ızgara teli üzerine yerleştiriniz. (İsteğe bağlı olarak böreğinizin üzerine yumurta ve çörekotu ekleyebilirsiniz.)3- Böreğinizi, ısıtılmış fırının orta rafına yerleştiriniz. (Mikrodalga ve yağlı kağıt ile pişirmeye uygun değildir.)4- Yaklaşık 40-45 dakika üstü ve altı kızarana kadar pişiriniz. (Fırın tipine göre gerekirse 20 dakika sonra böreğinizin önünü arkasına çeviriniz.5- Superfresh Ispanaklı Tepsi Böreğinizi piştikten sonra fırından alarak 10-15 dakika oda sıcaklığında dinlendiriniz. Böreğiniz servise hazırdır. Afiyet olsun!***Pişirme derece ve süreleri fırınınızın tipine göre değişiklik gösterebilir."

Net Miktar (g/ml)
650

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Buğday unu, ıspanak %21.8, su, bitkisel yağlar (palm, ayçiçek), soğan, mısır nişastası, tuz, şeker, maya, modifiye mısır nişastası, stabilizör (metil selüloz), karabiber (ışınlanmıştır).

Saklama Koşulları
-18 °C muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
KEREVİTAŞ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Superfresh Ispanaklı Tepsi Böreği 650 G ne kadar?
  • Superfresh Ispanaklı Tepsi Böreği 650 G kaç lira?
  • En ucuz Superfresh Ispanaklı Tepsi Böreği 650 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.