Pastavilla Meksikan Makarna Sosu 300 G

Pastavilla Meksikan Makarna Sosu 300 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

39.5 TL


Migros online mağazasından Satın al

Pastavilla sosları, özenle seçilmiş domateslerden elde edilir. El değmeden sıcak buhar ile soyulup, otomatik makinelerde doğrandıktan sonra içerisine çeşitli baharatlar eklenerek saklanır. 


Pastavilla Mexican Makarna Sosu; içeriğindeki doğal ürünler ve baharatlarıyla, hafif acılı, Türk damak tadına uygun, kullanıma hazır, pratik, lezzetli bir sostur. Pastavilla Meksikan sos, kabukları sıcak buhar ile soyulan ve otomatik makinelerde doğranan domateslerden el değmeden hazırlanır. Domatesler bu sayede ilk günkü doğallığını ve tazeliğini korumaya devam eder. Güvenle ve afiyetle tüketebilirsiniz.


Servis önerisi: Makarnanızı pişirdiğiniz esnada suyundan bir miktar alıp, tavada arzu ettiğiniz ölçüde Meksikan sos ile karıştırarak ısıtabilir, ısıttığınız sosu süzdüğünüz makarnanıza karıştırarak lezzetli bir ana yemek hazırlayabilirsiniz. Afiyet olsun.


Pastavilla Mexican Makarna Sosu cam kavanozda mutfağınıza ulaşmaktadır. Meksikan sosunu, güneş ışığına maruz bırakmadan serin ve kuru yerde muhafaza etmeye özen gösteriniz.



İşletme Kayıt No
TR-16-K-000470

Kullanım Önerileri
Güneş ışığından koruyunuz. Kapağı açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız ve 5 gün içinde tüketiniz. Meksikan acılı makarna sosu servise hazırdır.İsteğinize göre sıcak veya soğuk olarak kullanabilir,makarnalarınıza lezzet katabilirsiniz.

Net Miktar (g/ml)
300

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Domates%19,0,domates salçası, su , soğan , mısır%4,6 ,yeşil biber, mısırözü yağı,şeker, sızma zeytinyağı ,tuz,modifiye nişasta,sarımsak ,kırmızı acı biber %1,2, kereviz kurusu, çeşitli baharatlar.

Alerjen Uyarısı
içerik bilgilerinde alerjen kalın harfle yazılmaktadır.

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
DÜZEY TÜK.MAL.SAN. PAZ.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Pastavilla Meksikan Makarna Sosu 300 G ne kadar?
  • Pastavilla Meksikan Makarna Sosu 300 G kaç lira?
  • En ucuz Pastavilla Meksikan Makarna Sosu 300 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.