Lezita Sucuk Mozarella Dolgulu Çıtır Piliç Topları 300 G

Lezita Sucuk Mozarella Dolgulu Çıtır Piliç Topları 300 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

40.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

Piliç göğüs eti, baharatlarla harmanlandıktan sonra top formu verilerek içerisine sucuk ve mozzarella dolgusu doldurulduktan sonra özel kaplama malzemesi ile kaplanır. Ön kızartma uygulanır ve özel fırınlarda pişirilir, koruyucu atmosferde paketlenir.

İşletme Kayıt No
TR35-0038

Kullanım Önerileri
Önceden ısıtılmış 200°Clik fırında 4-6 dk. 180°Clik fritözde 3 dk. Önceden ısıtılmış, tercihen az yağlı tavada 5 dk. Ürünleri servis önerisine göre ısıtınız.

Net Miktar (g/ml)
300

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Piliç eti ve yağı, kaplama malzemesi(buğday unu(gluten), su, tuz, maya, baharat karışımı, asitlik düzenleyici(laktik asit), bitkisel yağ(ayçiçek yağı), su, sucuk(%4)(piliç eti ve yağı, dana yağı, baharat karışımı, tuz), mozzarella peyniri(%4) (Pastörize inek sütü, peynir mayası, peynir kültürü, tuz, kalsiyum klorür), modifiye tapyoka nişastası, tuz, bitkisel lif, maya ekstraktı, stabilizör( sodyum polifosfat, sodyum difosfat), baharat karışımı, koruyucu(sodyum laktat, sodyum asetat), aroma verici. Ambalajlama gazı (azot, karbondioksit), Kereviz, soya ve yumurta içeren ürünler ile aynı hatta üretilmiştir.

Alerjen Uyarısı
Kereviz, soya ve yumurta içeren ürünler ile aynı hatta üretilmiştir. Bu ürün gluten ve süt proteini içermektedir.

Saklama Koşulları
0-4 °C muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
ABALIOĞLU LEZİTA GIDA SAN.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Lezita Sucuk Mozarella Dolgulu Çıtır Piliç Topları 300 G ne kadar?
  • Lezita Sucuk Mozarella Dolgulu Çıtır Piliç Topları 300 G kaç lira?
  • En ucuz Lezita Sucuk Mozarella Dolgulu Çıtır Piliç Topları 300 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.