Golf Maraşım Stıck Sade Dondurma 60 Ml

Golf Maraşım Stıck Sade Dondurma 60 Ml Migros mağazalarında satılmaktadır.

5.0 TL


Migros online mağazasından Satın al

İşletme Kayıt No
46-0061

Kullanım Önerileri
-18°C?de muhafaza edilmelidir. Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti numarası (L) ambalajın üzerindedir. Lütfen çözündükten sonra tekrar dondurmayınız.

Net Miktar (g/ml)
60

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
SADE YARIM YAĞLI DONDURMA (%5,1 SÜT YAĞI İÇERİR): Süt [inek sütü (%50), keçi sütü (%25)], şeker, glikoz şurubu, stabilizörler (guar gam, sodyum aljinat, karragenan, keçiboynuzu gamı, sodyum karboksimetil selüloz), emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseritleri), salep.

Alerjen Uyarısı
Eser miktarda yer fıstığı, antep fıstığı, fındık, ceviz, badem ve diğer sert kabuklu meyveler, soya lesitini, gluten ve yumurta içerebilir. -18°C?de muhafaza edilmelidir. Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve parti numarası (L) ambalajın üzerindedir. Lütfen çözündükten sonra tekrar dondurmayınız. Ürünlerimizde domuz yağı ve domuzdan elde edilen hiçbir katkı maddesi yoktur. İlave tuz içermez.

Saklama Koşulları
-18 °C muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
NATURA GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Golf Maraşım Stıck Sade Dondurma 60 Ml ne kadar?
  • Golf Maraşım Stıck Sade Dondurma 60 Ml kaç lira?
  • En ucuz Golf Maraşım Stıck Sade Dondurma 60 Ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.