Golf Roko Beyaz 65 Ml

Golf Roko Beyaz 65 Ml Migros mağazalarında satılmaktadır.

8.0 TL


Migros online mağazasından Satın al

İşletme Kayıt No
TR-16-0030 / TR-46-0063

Kullanım Önerileri
-18°C?de muhafaza edilmelidir. Lütfen çözündükten sonra tekrar dondurmayınız.

Net Miktar (g/ml)
65

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
ROKO TR: BEYAZ ÇİKOLATA KAPLI, FINDIKLI VE BEYAZ ÇİKOLATALI BİTKİSEL YAĞLI SÜTLÜ BUZ. İçindekiler: FINDIKLI VE BEYAZ ÇİKOLATALI BİTKİSEL YAĞLI SÜTLÜ BUZ (%80): Su, süt ürünleri (yağsız süt tozu, peynir altı suyu tozu, krema), şeker, fındık püresi (%6), glikoz şurubu, beyaz çikolata [%5 - (%3,5 süt yağı içerir), kakao yağı, şeker, süt ürünleri (tam yağlı süt tozu, süt yağı), bitkisel yağ (hindistan cevizi), emülgatör (ayçiçek lesitini), aroma verici (vanilin)], bitkisel yağ (değişen miktarlarda palm, pamuk, kanola, ayçiçek), modifiye mısır nişastası, stabilizörler (guar gam, lokust bean gam, karragenan), emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseritleri), aroma vericiler (fındık, vanilin). BEYAZ ÇİKOLATA [%20 - (%3,5 süt yağı içerir), kakao yağı, şeker, süt ürünleri (tam yağlı süt tozu, süt yağı), bitkisel yağ (hindistan cevizi), emülgatör (ayçiçek lesitini), aroma verici (vanilin).

Alerjen Uyarısı
Eser miktarda yer fıstığı, antep fıstığı, ceviz, badem ve diğer sert kabuklu meyveler, soya lesitini, gluten ve yumurta içerebilir.

Saklama Koşulları
-18 °C muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
NATURA GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Golf Roko Beyaz 65 Ml ne kadar?
  • Golf Roko Beyaz 65 Ml kaç lira?
  • En ucuz Golf Roko Beyaz 65 Ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.

Benzer ürünler

Ürün
Marka
Mağaza