Organics by Red Bull Simply Cola Alüminyum Kutu 250 ml

Organics by Red Bull Simply Cola Alüminyum Kutu 250 ml Migros mağazalarında satılmaktadır.

19.95 TL
500.0 TL
-480.05 TL


Migros online mağazasından Satın al

Su

ORGANICS by Red Bull serisinde Avusturya ve İsviçre Alpleri’nden gelen doğal kaynak suyu kullanılır. Alpler dünyanın en büyük tatlı su rezervlerinden biridir.

Limon Suyu Konsantresi

ORGANICS by Red Bull Simply Cola, ferahlatıcı ve hafif ekşi tadını organik olarak yetiştirilmiş limonlardan elde edilen limon suyu konsantresinden alır.

Şeker

ORGANICS by Red Bull serisinin mükemmel tadı organik olarak yetiştirilmiş şeker pancarından elde edilen şekerden gelir.

Karamelize Şeker Şurubu

ORGANICS by Red Bull Simply Cola’nın aromatik tadı, organik olarak yetiştirilmiş şeker pancarından elde edilen kontrollü ısıl işlem uygulanan şekerlerden gelir.

Kullanım Önerileri
Soğuk İçiniz

Net Miktar (g/ml)
250

Menşei
İSVİÇRE

İçindekiler
Su :ORGANICS by Red Bull serisinde Avusturya ve İsviçre Alpleri?nden gelen doğal kaynak suyu kullanılır. Alpler dünyanın en büyük tatlı su rezervlerinden biridir. Limon Suyu Konsantresi :ORGANICS by Red Bull Simply Cola, ferahlatıcı ve hafif ekşi tadını organik olarak yetiştirilmiş limonlardan elde edilen limon suyu konsantresinden alır. Şeker :ORGANICS by Red Bull serisinin mükemmel tadı organik olarak yetiştirilmiş şeker pancarından elde edilen şekerden gelir. Karamelize Şeker Şurubu :ORGANICS by Red Bull Simply Cola?nın aromatik tadı, organik olarak yetiştirilmiş şeker pancarından elde edilen kontrollü ısıl işlem uygulanan şekerlerden gelir.

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
RED BULL GIDA DAĞITIM VE PAZ.TİC.LTD.ŞTİ.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Organics by Red Bull Simply Cola Alüminyum Kutu 250 ml ne kadar?
  • Organics by Red Bull Simply Cola Alüminyum Kutu 250 ml kaç lira?
  • En ucuz Organics by Red Bull Simply Cola Alüminyum Kutu 250 ml nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.