Ülker Dankek Magma Karamelli 65 G

Ülker Dankek Magma Karamelli 65 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

6.5 TL


Migros online mağazasından Satın al

Abartılı bool karamel sosu ve yumuşacık kabarık kekiyle efsane lezzet Dankek Magma Geri Döndü! Yoook abarttık Sosunu Abarrtık ve Kekini Kabarttık!

İşletme Kayıt No
TR-41-K-000198

Net Miktar (g/ml)
65

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Su, buğday unu, şeker, yumurta, bitkisel yağlar (pamuk, palm, tam hidrojenize palm), maltodekstrin, nem vericiler (sorbitol, gliserol), şekerli koyulaştırılmış yarım yağlı süt, yağsız süttozu, elma suyu konsantresi, nişasta, buğday lifi, kabartıcılar (disodyum difosfat, sodyum hidrojen karbonat), modifiye nişasta, emülgatörler (yağ asitlerinin propan-1,2-diol esterleri, yağ asitlerinin mono ve digliseritleri, yağ asitlerinin poligliserol esterleri, soya lesitini), tuz, aroma vericiler, kıvam arttırıcı (guar gam), koruyucular (sorbik asit, potasyum sorbat), krema (süt), asitlik düzenleyici (sitrik asit).

Alerjen Uyarısı
Eser miktarda sert kabuklu meyveler içerebilir.

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
PASİFİK TÜKETİM ÜRÜNLERİ SATIŞ VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Ülker Dankek Magma Karamelli 65 G ne kadar?
  • Ülker Dankek Magma Karamelli 65 G kaç lira?
  • En ucuz Ülker Dankek Magma Karamelli 65 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.