Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi Baharat&Sarımsak 34 G

Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi Baharat&Sarımsak 34 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

16.9 TL
200.0 TL
-183.1 TL


Migros online mağazasından Satın al

Canınız nar gibi kızarmış içi sulu sulu tavuk çekti ama kıvamını tutturamamaktan korkuyor ve saatlerinizi mutfakta harcamak istemiyor musunuz? En güzel lezzetleri en pratik tariflerle buluşturan Knorr’dan benzersiz bir baharat şöleni ile tanışmanın tam zamanı! Knorr Fırında Tavuk Baharatlı ve Sarımsaklı Çeşni ile nar gibi kızarmış içi sulu sulu tavuklar pişirmek hiç bu kadar zahmetsiz olmamıştı.

Mevsiminde toplanmış baharatların tazeliğini ve dengeli uyumunu aynı pakette buluşturan Knorr Fırında Tavuk Baharatlı ve Sarımsaklı Çeşni, yemeklerinizin tadını istediğiniz kıvamda sarımsak ile taçlandırır. Üstelik dakikalar içinde hazırlanabilen bu tarifin içeriği de oldukça zengin! Yüksek oranda lif içeren Knorr Fırında Tavuk Baharatlı ve Sarımsaklı Çeşni ile tadı damağınızda kalan lezzetlere hemen ulaşabilirsiniz.

Knorr şefleri tarafından özel olarak hazırlanan bu lezzet şöleninin hazırlanışı da son derece basit. Nasıl mı? Sadece 1 kg tavuğu Knorr Fırında Tavuk Baharatlı ve Sarımsaklı Çeşni’nin içinden çıkan fırın torbasında nefis çeşnisi ile buluşturalım. Sarımsak ve baharatların uyumu ile harmanlanan tavuğumuzu 180 C fırında 40-45 dakika pişirelim.

Fırından çıkan tavukları servis ederken torbanın içinde kalan enfes sosu üzerinde gezdirip lezzetini taçlandıralım. Knorr Fırında Tavuk Baharatlı ve Sarımsaklı Çeşni içinden çıkan fırın torbası ve pratik kullanımı ile size mutfakta olmayı sevdirecek. Pratik ve lezzetli tarifler arayanların tercihi Knorr ile nar gibi kızarmış içi sulu sulu tavukların tadına varmak artık çok kolay.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Kullanım Önerileri
1. Knorr Baharatlı Sarımsaklı Tavuk Çeşnisi'nin ambalajını belirtilen yerden keselim, içerisindeki fırın torbasını ve klipsi çıkaralım. 2. Fırın torbasına 1 kg tavuk bageti koyup, içine 1 paket ( 34 g ) Knorr baharatlı sarımsaklı tavuk çeşnisini dökelim. 3. Torbayı hafifçe sallayarak tavukların çeşni ile kaplanmasını sağlayalım ve torbanın ağzını klips ile bağlayalım. 4. Baharatlı & sarımsaklı tavuklarınızı önceden 180 dereceye kadar ısıtılmış fırında 45-55 dk pişirelim. Tavuklarınızı servis tabağına alalım, torbanın içinde kalan sosu üzerine dökerek sıcak bir şekilde servis edelim.

Net Miktar (g/ml)
34

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
(Toz Karışım) : Mısır nişastası, şeker, iyotlu tuz, sarımsak (%10,5), kurutulmuş öğütülmüş domates, tatlı kırmızı biber özütü, aroma verici, kekik (%3,5), fesleğen, kurutulmuş öğütülmüş soğan, karabiber (%2), kişniş, acı kırmızı biber (%1,4), bitkisel yağ (ayçiçek).

Alerjen Uyarısı
iz miktarda gluten, yumurta,süt ve süt ürünleri , hardal, soya , çam fıstığı,kereviz, antep fıstığı, fındık, badem ve susam içerebilir.

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
UNİLEVER SANAYİ VE TİCARET TÜRK A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi Baharat&Sarımsak 34 G ne kadar?
  • Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi Baharat&Sarımsak 34 G kaç lira?
  • En ucuz Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi Baharat&Sarımsak 34 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.