Knorr 5 Dakikada Humus 75 G

Knorr 5 Dakikada Humus 75 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

19.9 TL
495.0 TL
-475.1 TL


Migros online mağazasından Satın al

Meze sevdalılarına müjde! Artık en sevdiğin mezelerden humus lezzetinin tadını çıkarmak için saatlerce uğraşmana ya da pahalı restoranlarda uçuk fiyatlarla karşılaşmana gerek yok. Nohutu haşlama ve blenderdan geçirme zahmetine katlanmadan sadece 5 dakika içinde servise hazır hale getirebileceğin Knorr Humus, eşsiz humus lezzetinin en pratik ve uygun fiyatlı halini yemek masana taşıyor. 


Anadolu’dan gelen nohutun eşsiz tadıyla tutturması zor humus kıvamını buluşturan restoran lezzetindeki Knorr Humus için sofralarında yer aç! Pratikliği ve karşı konulmaz lezzetiyle eşi benzeri olmayan Knorr Humus’un hazırlanması kolay olduğu kadar faydası da bol. Bitkisel protein tüketmeyi tercih edenler için uygun bir lezzet olan Knorr Humus, Anadolu’dan gelen leziz nohut ile protein kaynağı olarak sofranda yerini alıyor.


İster canının humus çektiği bir akşam yemeğinde, ister arkadaşlarınla toplandığınız keyifli bir gecede Knorr Humus’u kolayca masaya getirebilirsin. Humusun önemli malzemeleri tahin, zeytin yağı ve limon suyunu kendin koyarak hazırlayabileceğin pratik Knorr Humus tarifini kendi damak tadına göre dilediğin gibi ayarlayabilirsin. İstersen Knorr Humus’u üzerine cızırdayan sıcak yağ da ekleyerek yalnızca 5 dakikada servis edebilir, sohbete kaldığın yerden devam edebilirsin.


Knorr Humus’u sen de hemen dene, eşsiz humus lezzetinin keyfini zahmetsizce çıkar!


Net Miktar (g/ml)
75

Menşei
TÜRKİYE

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
UNİLEVER SANAYİ VE TİCARET TÜRK A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Knorr 5 Dakikada Humus 75 G ne kadar?
  • Knorr 5 Dakikada Humus 75 G kaç lira?
  • En ucuz Knorr 5 Dakikada Humus 75 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.