Aptamil Sütlü Tam Tahıllı Yaban Mersinli Ek Gıda 250 G

Aptamil Sütlü Tam Tahıllı Yaban Mersinli Ek Gıda 250 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

69.5 TL
460.0 TL
-390.5 TL


Migros online mağazasından Satın al

Bebekler ilk 6 ay anne sütüyle beslendikten sonra ek besinlere ihtiyaç duyabiliyorlar. Farklı lezzetlerle tanışan bebeklere bu tatları sevdirmek için onların aç olduğu zamanları belirlemeli, sabırlı davranmalısınız. Kavanoz ürünlerini yanınızda da taşıyabilir, özel vakumlama tekniği sayesinde hazırlandığı için açılmadığı takdirde son kullanma tarihine kadar bekletebilirsiniz. 

Kullanım Önerileri
Kullanım Önerileri1)130ml kaynatılmış ılıtılmış su hazırlayınız 2)Suyun içine 45g(4 yemek kaşığı)Aptamil Kaşık Sütlü Tam Tahıllı Kuş Üzümlü ilave ediniz. 3)Muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırınız

Net Miktar (g/ml)
250

Menşei
POLONYA

İçindekiler
çindekilerDemineralize peyniraltı suyu tozu (sütten), tahıllar (%27,3) [Tam buğday unu (%18,59), Pirinç unu (%4,67), Tam yulaf unu (%2,04), Tam darı unu (%2,03)], Yağsız süt tozu (%18,35) Bitkisel yağlar (Palm, kanola, hindistan cevizi, ayçiçek (soya lesitini içerir.)] Muz parçacıkları (%5,5), Galakto-oligosakkarit (sütten) (%4,67), Elma tozu (%2,3), Kuş üzümü tozu (%1,5), Kalsiyum karbonat, Frukto-oligosakkarit (%0,33), Demir-III-pirifosfat, Potasyum iyodür, maltodekstrin, L-askorbik asit, DL-alfa tokoferol asetat, Tiamin mononitrat, Pridoksin hidroklorür, Retinil asetat, D-Biotin, kolekalsiferol

Alerjen Uyarısı
Alerjen UyarısıDemineralize peyniraltı suyu tozu (sütten),Tam buğday unu,Tam yulaf unu,Yağsız süt tozu,soya lesitini içerir,Galakto-oligosakkarit (sütten)

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
NUMİL GIDA ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Aptamil Sütlü Tam Tahıllı Yaban Mersinli Ek Gıda 250 G ne kadar?
  • Aptamil Sütlü Tam Tahıllı Yaban Mersinli Ek Gıda 250 G kaç lira?
  • En ucuz Aptamil Sütlü Tam Tahıllı Yaban Mersinli Ek Gıda 250 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.