Hipp Organik Bebek Bisküvisi 180 G

Hipp Organik Bebek Bisküvisi 180 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

49.9 TL
700.0 TL
-650.1 TL


Migros online mağazasından Satın al

HİPP Organik Bebek Bisküvisi 1 Kutu içerisinde 4 ayrı paket şeklindedir. Öğün aralarında ve seyahatlerde çocuğunuzun keyifle tüketeceği bir atıştırmalıktır. Şekli tamamen küçük çocuklar için özel olarak tasarlanmıştır. Özel şekli ile çocukların severek yiyeceği ve yerken eğleneceği bir ara öğündür. 

Kullanım Önerileri
6.aydan itibaren beslenme önerileri: öğün aralarında veya öğünlerde başlangıçta mama olarak verilmelidir. 2-3 adet HİPP Organik Bebek Bisküvisi kırarak tabağa koyun. Üzerine 3-4 kaşık organik devam sütü veya organik meyve suyumuzu ilave ederek emmesini bekleyin. 8.aydan itibaren beslenme önerileri: HİPP Organik Bebek Bisküvisi küçük eller tarafından kolayca kavranabilecek şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Bu sayede bebeğiniz bisküviyi kendi başına tutmayı kısa sürede öğrenerek sizin gözetiminizde keyifle tüketecektir. Gevrek yapısı, bebeğinizin ilk dişi görüldüğü andan itibaren, HİPP Organik Bebek Bisküvisini uygun bir atıştırmalık ürün haline getirir.

Net Miktar (g/ml)
180

Menşei
İTALYA

İçindekiler
%68 buğday unu*, şeker*, Hindistan cevizi yağı*, %7 buğday unu* (kısmi hidrolize edilmiş), yağsız süt tozu*, kabartıcı (amonyum hidrojen karbonat , potasyum hidrojen tartarat), arpa maltı*, vanilya ekstraktı, emülgatör lesitinler*, B1 vitamini (tiamin hidroklorür). -gluten içerir - eser miktarda hardal kalıntısı içerebilir. *organik tarım metodu ile üretilmiştir.

Alerjen Uyarısı
buğday unu* , arpa maltı*, gluten içerir*, eser miktarda hardal kalıntısı içerebilir.

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
HİPP DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.İSTANBUL ŞUBESİ

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Hipp Organik Bebek Bisküvisi 180 G ne kadar?
  • Hipp Organik Bebek Bisküvisi 180 G kaç lira?
  • En ucuz Hipp Organik Bebek Bisküvisi 180 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.