Indomie Gurme Acı Ve Baharatlı Hazır Noodle 80 G

Indomie Gurme Acı Ve Baharatlı Hazır Noodle 80 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

9.5 TL


Migros online mağazasından Satın al

İşletme Kayıt No
TR-59-K-008068

Kullanım Önerileri
İndomie Hazır Noodle'ı kaynamakta olan 300 ml(1,5 su bardağı) suya ilave ederek 3 dakika haşlayın. Noodle ınız kaynarken baharatı,yağı,tatlı soya sosunu ve Kırmızı biber tozunu (tercihe göre) bir tabağa koyup karıştırın.Noodle 'ı sudan çıkarıp iyice süzün. Noodle'ı tabağa ekleyin ve baharat karışımı ile iyice karıştırın. İndomie Noodle Servise Hazır, Afiyet olsun.

Net Miktar (g/ml)
80

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Hazır Noodle İçeriği : Buğday Unu(Glüten),Bitkisel Yağ(Palm yağı), Tuz, Asitlik Düzenleyici(Potasyum Karbonat, Sodyum Polifosfat, Sodyum Karbonat), Kıvam arttırıcı(Guar Gam), Renklendirici(Riboflavin), Aroma verici karışım içeriği: Tuz, Şeker, Tavuk Aroma Vericisi, Aroma Artırıcı(Monosodyum Glutamat),Soğan Tozu,Sarımsak Tozu. Kırmızı Biber tozu. Yağ İçeriği: Bitkisel Yağ(Palm Yağı),Kırmızı Biber, Sarımsak, Soğan, Paprika. Tatlı Soya Sosu. Kızarmış Soğan. Alerjen: Glüten ve Soya Fasulyesi içerir.

Alerjen Uyarısı
Glüten ve Soya fasulyesi içerir

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
ADKOTURK GIDA SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Indomie Gurme Acı Ve Baharatlı Hazır Noodle 80 G ne kadar?
  • Indomie Gurme Acı Ve Baharatlı Hazır Noodle 80 G kaç lira?
  • En ucuz Indomie Gurme Acı Ve Baharatlı Hazır Noodle 80 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.