Knorr Çabuk Makarna XL 3 Peynirli 97 G

Knorr Çabuk Makarna XL 3 Peynirli 97 G Migros mağazalarında satılmaktadır.

14.9 TL


Migros online mağazasından Satın al

İşte yoruldun, trafiğe takıldın ve zor da olsa eve geldin. Ama o da ne, evde yiyecek hiçbir şey yokken karnın zil çalıyor. Dahası 10 dakika içinde de randevuna yetişmen gerekiyor.


En olmadık anda, yemek hazırlamaya enerjin, sipariş verip beklemeye zamanın yoksa Knorr XL Çabuk Makarna-3 Peynirli ile tanışmanın zamanı gelmiş de geçiyor.


İşte karşında Knorr XL Çabuk Makarna-3 Peynirli…


Makarnadan da peynirden de vazgeçemiyorsan günün her saatinde aradığın lezzet; Knorr XL Çabuk Makarna-3 Peynirli’den başkası değil.


Knorr Şefleri’nin senin için hazırladığı, damak tadına uygun pratik ve eşsiz bu yemekle hızlıca karnını doyurabilirsin. Zamanın sana kalır, randevuna da yetişirsin, işlerini de tamamlarsın…


Hem de pot makarnaya kıyasla 1.5 kat daha fazla olan makarna ile doymanız garanti. Sevilen Knorr pot makarna yeni formatı ile daha lezzetli daha doyurucu…


Açlığını ortadan kaldırmak için sadece sıcak su ve Knorr XL Çabuk Makarna 3 Peynirli sana yeter. Tek yapman gereken makarnana bir bardak sıcak su eklemek ve biraz beklemek.


İşte yemeğin hazır…


Knorr Çabuk ailesi sadece sıcak su ilavesiyle dakikalar içinde hazır olan hızlı ve lezzetli yemek alternatifleri sunuyor.


Paketin içindekileri orta boy bir tencereye dökerek, 200 ml (bir su bardağı) kaynar su ilave edin. Yüksek ateşte bir dakika karıştırın. Kaynadıktan sonra altını kısın ve 2-3 dakika boyunca kısık ateşte pişirin ve makarnanın tadına varın.


Pratik, hızlı ve garanti lezzet denince Knorr XL Çabuk Makarna-3 Peynirli ihtiyacın olan her anda yanında.


Afiyet olsun


Net Miktar (g/ml)
97

Menşei
TÜRKİYE

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
UNİLEVER SANAYİ VE TİCARET TÜRK A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Knorr Çabuk Makarna XL 3 Peynirli 97 G ne kadar?
  • Knorr Çabuk Makarna XL 3 Peynirli 97 G kaç lira?
  • En ucuz Knorr Çabuk Makarna XL 3 Peynirli 97 G nerede?
ve benzeri soruların yanıtlarını indirimlerfirsatlar.com adresinde bulabilirsiniz.